طرز تهیه کیک قاشقی خوشمزه و خانگی در ماهیتابه
کیک قاشقی از آن دسته کیک هایی است که خیلی سریع حاضر می شود و از همه مهم تر نیازی به فر هم ندارد. در ادامه با طرز تهیه کیک قاشقی خوشمزه و خانگی در ماهیتابه با وب سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک قاشقی | |
---|---|
تخم مرغ | 1 عدد |
هل و وانیل | یک دوم قاشق چای خوری |
شکر | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
مراحل طرز تهیه کیک قاشقی
مرحله اول
برای درست کردن کیک قاشقی خوشمزه ابتدا تخم مرغ، پودر هل و وانیل را در یک ظرف ریخته و با همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی دربیاد.
مرحله دوم
سپس شکر را اضافه کرده و تا زمانی هم می زنیم که موادمون کرم رنگ و کشدار شود. من 1 دقیقه هم زدم.
مرحله سوم
بعد شیر را اضافه کرده و حدود 30 ثانیه هم می زنیم و در آخر گلاب را اضافه کرده و در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند هم می زنیم.
مرحله چهارم
سپس همزن را کنار می گذاریم و نصف آرد الک شده را به موادمون اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
سپس بقیه آرد را به همراه پکینگ پودر اضافه کرده و به خوبی با همه مواد ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود. حرارت را متوسط می کنیم و قاشق قاشق از موادمون داخل روغن ریخته و شروع به سرخ کردن می کنیم.
مرحله هفتم
وقتی که یک طرفه کیک هامون طلایی شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود. سرخ کردن کیک ها زمان زیادی نمی گیرد فقط حرارت ملایم باشد تا کیک ها نسوزد.
مرحله هشتم
بعد از اینکه هر دو طرف کیک های قاشقی را خوب سرخ کردیم آن ها را روی توری قرار می دهیم تا روغنی اضافی شان گرفته شود.
مرحله نهم
سپس با شکلات آب شده روی بخار کتری آب یا پودر قند و یا مواد دلخواه دیگر روی کیک ها را تزیین کرده و سرو می کنیم. البته ساده هم خوبه و خوشمزه می شود.