طرز تهیه کیک شنی خوشمزه با شیر عسلی به روش ترکیه ای
کیک شنی از کیک های متفاوتی است که به خاطر رویه شیک و زیبای آن کیک شنی نام دارد. این کیک بافت و طعم عالی و خوشمزه ای دارد و روی آن با پودر نارگیل پوشانده می شود و طعم آن را فوق العاده تر می کند. اگر برای عید یا پذیرایی از مهمانان خود دنبال کیک های متفاوت تری هستید، به راحتی می توانید این کیک را در منزل درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک شنی خوشمزه با شیر عسلی به روش ترکیه ای با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک شنی | |
---|---|
آرد سفید | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | نصف پیمانه |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
شکر | 1 پیمانه |
مواد لازم برای رویه کیک | |
---|---|
شیر عسلی | نصف قوطی |
پودر نارگیل | 1 پیمانه |
مراحل دستور تهیه کیک شنی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک شنی خوشمزه، ابتدا در یک ظرف تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت 6 دقیقه هم می زنیم تا کامل کف کند و سفید شود.
مرحله دوم
سپس پودر هل و روغن مایع را بهش اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر با همزن می زنیم تا مخلوط شود. بعد از آن شیر را هم می ریزیم و با همزن کمی دیگر می زنیم.
مرحله سوم
در نهایت آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم و در2 مرحله اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم می زنیم تا کامل مخلوط و یکدست شود.
مرحله چهارم
برای قالب این کیک از قالب 18 استفاده می کنیم و کف قالب را کاغذ روغنی می اندازیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. قالب را دو سه بار به آرامی به زمین می کوبیم تا حباب های کیک خارج شود.
مرحله پنجم
حالا قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا به مدت 35 الی 40 بماند و کیک پخته شود. توجه داشته باشید که دما و حرارت فرها با هم متفاوت است. پس بهتر است بعد از 35 دقیقه حتما با یک خلال دندان تمیز کیک را تست کنید و اگر کیک تان پخته شده بود، آن را از فر خارج کنید.
مرحله ششم
در فاصله ای که کیک داخل فر است، مواد رویه کیک را آماده می کنیم. برای این کار پودر نارگیل را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا رنگش طلایی شود. بلافاصله حرارت را خاموش می کنیم. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید پودر نارگیل بسوزد.
مرحله هفتم
بعد از پخته شدن کیک، آن را از فر درمی آوریم و بلافاصله تا کیک داغ هست، شیر عسلی را روی آن می ریزیم و بعد پودر نارگیل را همه جای کیک می پاشیم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود.
مرحله هشتم
بعد از خنک شدن کیک، آن را برش می زنیم و در ظرف می چینیم و سرو می کنیم. می توانید در صورت تمایل روی کیک را با پودر پسته و یا گل محمدی تزیین کنید.