طرز تهیه خورش قارچ خوشمزه با گوشت به روش مجلسی
خورش قارچ و گوشت یکی دیگر از خورش های خوشمزه و پرطرفداری است که می توان با قارچ درست کرد. کسانی که طعم قارچ را دوست دارند، درست کردن خورش قارچ با گوشت گزینه خوبی است که هم بسیار خوشمزه است و هم طعم متفاوت تری با خورش های دیگر دارد. خورش قارچ را علاوه بر گوشت می توانید با مرغ یا گوشت چرخ کرده هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه خورش قارچ خوشمزه با گوشت به روش مجلسی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای خورش قارچ و گوشت | |
---|---|
گوشت خورشتی | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
قارچ | 400 گرم |
آلو بخارا | 10 عدد |
رب گوجه | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مراحل دستور پخت خورش قارچ و گوشت
مرحله اول
برای شروع پخت، در ابتدا پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم. بعد آن را در یک قابلمه با کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود.
مرحله دوم
بعد گوشت خورشتی خرد شده را بهش اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله سوم
سپس مقداری نمک و زردچوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه می کنیم تا هم گوشت طعم دار شود و هم خوشرنگ شود. در آخر هم مقداری آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله چهارم
در این فاصله که گوشت پخته می شود، آلوها را نیم ساعتی در آب خیس می کنیم و بعد در قابلمه جداگانه روی حرارت کم می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
در ادامه قارچ ها را خوب شسته و بعد آنها را ورقه ای خرد می کنیم. سپس در یک تابه بزرگ، قارچ ها را بدون روغن روی حرارت متوسط کمی تفت می دهیم تا آبش کشیده شود.
مرحله ششم
بعد از چند دقیقه تفت دادن، مقداری کره بهش اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم و سریع حرارت را خاموش می کنیم تا قارچ ها آب پس ندهند و کوچک نشوند.
مرحله هفتم
وقتی گوشت به خوبی پخته شد، قارچ تفت داده شده و آلوی پخته شده را به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و حدود نیم ساعتی صبر می کنیم تا خورش با حرارت ملایم بجوشد و به خوبی جا بیفتد.
مرحله هشتم
در 10 دقیقه آخر برای اینکه رنگ خورش خیلی تیره نشود، یک قاشق زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم تا خوشرنگ و خوش عطر شود.
مرحله نهم
در انتها خورش قارچ و گوشت آماده شده را در ظرف می کشیم و با برنج سرو می کنیم.