طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه با مرغ گریل شده و قارچ
سالاد اسفناج با مرغ و قارچ و پنیر پارمزان یکی دیگر از انواع سالاد های خوشمزه ای است که می توان با اسفناج درست کرد. مرغ گریل شده در این سالاد منبع غنی از پروتئین و اسفناج پر از آهن است پس سالاد اسفناج و مرغ وعده ای سالم و بسیار مقوی برای شما خواهد بود و می توانید آن را حتی به عنوان یک عصرانه عالی سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه سالاد اسفناج با مرغ گریل شده و قارچ مجلسی با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سالاد اسفناج با مرغ - 4 نفر | |
---|---|
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | 2 عدد |
بی بی اسفناج یا برگ اسفناج تازه | 250 گرم |
قارچ | 100 گرم |
پنیر پارمزان | 20 گرم |
لیمو ترش کوچک | 1 عدد |
سس خردل | 60 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 0 میلی لیتر |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
مراحل طرز تهیه سالاد اسفناج با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه قارچ ها را به نازک ترین شکل ممکن به صورت ورقه ای خرد می کنیم و روی آن ها آبلیمو، نمک و فلفل می ریزیم.
مرحله دوم
سینه مرغ را از استخوان جدا می کنیم و از خط وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم. هر نیمه برای یک نفر سرو می شود و جمعا برای 4 نفر می شود.
مرحله سوم
الان به گوشت مرغ ها، روغن زیتون و سس خردل می مالیم و کمی هم نمک و فلفل به آن ها می زنیم و به مدت نیم ساعت کنار می گذاریم تا مزه دار شوند.
مرحله چهارم
سپس گوشت مرغ ها را گریل می کنیم. می توانید با گریل فر کار بکنید و یا اینکه روی آتش این کار را به صورت دستی انجام دهید.
مرحله پنجم
در یک ظرف دیگر سس مخصوص سالاد را درست می کنیم. برای این کار سرکه بالزامیک, نمک و فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم. همچنین هر کدام از تکه مرغ های پخته و گریل شده را به صورت نوارهای های باریک برش می زنیم و یا اینکه با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا اسفناج و قارچ ها را در 4 بشقاب جداگانه قرار می دهیم و روی آن ها از سسی که آماده کرده ایم می ریزیم و بعد مرغ ها را روی آن ها قرار می دهیم و بعد در صورت تمایل روی هر کدام از سالاد ها کمی پنیر پارمزان رنده شده می ریزیم تا خوشمزه تر شوند.اگر فصل انار بود در صورت تمایل می توانید این سالاد خوشمزه را با دانه های انار تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این سالاد اسفناج و مرغ خوشمزه و خانگی لذت ببرید.