طرز تهیه سالاد کارتوفل بسیار خوشمزه و آلمانی با سس مخصوص
سالاد کارتوفل یا سالاد آلمانی با سیب زمینی و سوسیس یکی از سالادهای خوشمزه و بی نظیری است که متعلق به کشور آلمان است.این سالاد به دو صورت گرم و سرد سرو می شود. این سالاد را می توان برای یک وعده غذای سبک یا به عنوان پیش غذا یا عصرانه تهیه و سرو کرد. در ادامه با طرز تهیه سالاد کارتوفل آلمانی با سس مخصوص با وب سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سالاد کارتوفل آلمانی | |
---|---|
سیب زمینی | 2 عدد |
سوسیس آلمانی | 3 عدد |
خیارشور | 2 عدد |
پیازچه ریز خرد شده | یک چهارم پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
مواد لازم سس سالاد کارتوفل آلمانی | |
---|---|
سس مایونز | 1 پیمانه |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
لیمو ترش تازه یا آبلیمو | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پاپریکا | نوک قاشق چای خوری |
مراحل دستور تهیه سالاد آلمانی کارتوفل
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد، ابتدا در یک قابلمه سیب زمینی ها را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آبپز شوند. بعد از پخته شدن، صبر می کنیم تا خنک شوند.
مرحله دوم
سپس پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را به شکل مکعب های نسبتا درشت خرد می کنیم. سعی کنید سیب زمینی ها را به آرامی و با دقت خرد کنید تا زیاد له نشوند.
مرحله سوم
در ادامه سوسیس ها را به شکل حلقه ای برش می زنیم و در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. توجه کنید که سوسیس ها نباید سرخ شوند. فقط در حد چند دقیقه تفت می دهیم. خیارشور و پیازچه را هم به صورت نگینی و ریز خرد کرده و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
بعد از خرد کردن و آماده شدن همه مواد، در این مرحله سس سالاد را آماده می کنیم. برای این کار سس مایونز، ماست، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و لیمو ترش را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله پنجم
در انتها همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و سس را بهش اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. می توانید سیب زمینی را نگه دارید و در انتها به سالاد اضافه کنید تا زیاد له نشود.
مرحله ششم
بعد از آماده شدن سالاد، آن را حدود 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک و آماده سرو شود. در صورتی که می خواهید سالاد را به صورت گرم سرو کنید، نیازی نیست در یخچال بگذارید. امیدواریم دستور طرز تهیه سالاد کارتوفل آلمانی مورد پسندتون گرفته باشد.