طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی با بافت بی نظیر
کوکی کره بادام زمینی یک نوع شیرینی کوچک است که با استفاده از موادی همچون کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ تهیه میشود و می توان آن را به صورت ساده و حتی رژیمی درست کرد. این شیرینی را میتوان در فروشگاههای قنادی یا سوپرمارکتها پیدا کرد. کوکی کره بادام زمینی معمولاً با چند پودر شیرینی پخته میشود و غالباً به عنوان یکی از خوراکیهای شیرین در جشنها و مراسم خاص سرو میشود. در ادامه با طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی با بافت بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکی کره بادام زمینی | |
---|---|
کره | 50 گرم |
شکر | نصف لیوان |
آرد | 1 لیوان |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره بادام زمینی | 2 قاشقغ ذاخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
شکلات چیپسی | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی
مرحله 1
برای درست کردن کوکی کره بادام زمینی خوشمزه ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. برای فر برقی دما را روی 150 درجه بگذارید.
مرحله 2
کره را از یخچال بیرون می آوریم و در یک کاسه گود مانند قرار می دهیم تا کمی نرم شود. بعد از اینکه کمی نرم شد (زیاد نه) شکر را اضافه کرده و با قاشق کره و شکر را به خورد هم می دهیم.
مرحله 3
در ادامه تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون روان شود. بعد کره بادام زمینی را هم اضافه کرده و مجدد هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شوند.
مرحله 4
اکنون نوبت اضافه کرده آرد است. آرد را هم کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود. بعد شکلات چیپسی را در صورت تمایل اضافه کرده و هم می زنیم تا در تمام خمیر به صورت یکدست پخش شود.
مرحله 5
حالا از خمیر آماده شده گلوله هایی به اندازه گردو برمی داریم و با کمک کف دو دست کاملا گرد می کنیم و با فاصله دو سانتی متری داخل قالب گالوانیزه می چینیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه می پزیم.
مرحله 6
توجه کنید برای اینکه کوکی های کره بادام زمینی تخت و پهنی داشته باشید می توانید گلوله های خمیر را پس از اینکه داخل قالب قرار دادید با کف دست یا ته استکان یا حتی پشت قاشق کمی فشار دهید تا پهن شوند. در این صورت زمان پخت نصف می شود و حدود 8 دقیقه برای پخت کافی است.
مرحله 7
پخت کوکی های کره بادام را می توانید با خلال دندان تمیز امتحان کنید. برای این کار خلال دندان را وسط یکی از کوکی ها فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کوکی ها پخته اند.