طرز تهیه کوکی وانیلی خوشمزه و نرم با تزیین شکلات
کوکی وانیلی از معروف ترین و خوشمزه ترین کوکی ها می باشد و می توانید آن را به صورت ساده و یا مغزدار درست کنید. البته در برخی دستورها آن را با تکه های شکلات هم درست می کنند. در ادامه با طرز تهیه کوکی وانیلی خوشمزه با تزیین شکلات با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکی وانیلی | |
---|---|
کره به دمای محیط رسیده | 100 گرم |
پودر قند | 40 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سفید | 180 گرم |
شکلات برای تزیین | به میزان نیاز |
مراحل طرز تهیه کوکی وانیلی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی وانیلی خوشمزه بهتر است از 2 ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
مرحله دوم
برای شروع کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید. بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با دور کند همزن می زنیم.
مرحله سوم
سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی درست شود. خمیر را زیاد ورز ندهید و سعی کنید از لیسک برای جمع کردن خمیر استفاده کنید. زیاد ورز دادن خمیر این کوکی باعث می شود خمیر به روغن بیفتد و در آخر کوکی سفت شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را بین دو نایلون با وردنه به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز می کنیم و بعد خمیر کوکی را بعد از باز کردن به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کمی سفت شود و بتونیم قالب بزنیم.
مرحله پنجم
در این فاصله روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و فر را هم با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله ششم
پس از استراحت خمیر، آن را از فر بیرون می آوریم و شروع به کاتر زدن می کنیم. خمیرهای کاتر زده شده را روی سینی فر با فاصله کنار هم می چینیم و در نهایت برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید تا بپزد.
مرحله هفتم
بعد از اینکه زیر کوکی ها طلایی شود پخته اند. کوکی ها را پس از پخت از فر بیرون می آوریم و بعد از اینکه کامل خنک شدند روی کوکی ها را با شکلات بن ماری شده تزیین کرده و بعد سرو می کنیم.