طرز تهیه کوکی جو دوسر پرک خوشمزه به روش فرانسوی
کوکی جو دوسر پرک از کوکی های خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد و به دلیل اینکه در پخت آن از جو دوسر پرک استفاده می شود در رده های کوکی های رژیمی قرار می گیرد. در ادامه با طرز تهیه کوکی جو دوسر پرک خوشمزه به روش فرانسوی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکی جو دوسر پرک | |
---|---|
آرد سفید | سه چهارم پیمانه |
جو دوسر پرک | 1 پیمانه |
شکر قهوه ای | سه چهارم پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | یک چهارم پیمانه |
برگ زردالو خرد شده | یک چهارم پیمانه |
پسته خرد شده | یک چهارم پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه کوکی جو دوسر پرک
مرحله اول
برای درست کردن کوکی جو دوسر پرک خوشمزه ابتدا آرد،جو دوسر، نمک و جوش شیرین رو باهم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
همچنین کره و شکر قهوه ای رو با همزن به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم. بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد خشک و پسته خرد شده را اضافه کرده و این بار با لیسک مواد را هم می زنیم. توجه کنید به جای پسته از هر مغذی دیگری می توانید استفاده کنید. حتی مثل من فقط از برگ زردآلو هم می توانید استفاده کنید.
مرحله چهارم
من برگ زردآلو را شستم و بعد اینکه خشک شد خردش کردم و توی مواد ریختم اگر خمیر کوکی شل بود روی آن را بپوشانید و درون یخچال کمی بهش استراحت بدهید.
مرحله پنجم
پس از آماده شده خمیر کوکی از آن به اندازه دلخواه برمی داریم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله کنار هم می چینیم.
مرحله ششم
در نهایت کوکی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله هفتم
بعد از پخت کوکی ها را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کامل خنک شده و بعد از سینی جدا کرده و در ظرف سرو می چینیم. وقتی که کوکی ها داغ هستند بهشون دست نزنید.