طرز تهیه کوکی شکلاتی مغزدار نرم و خوشمزه به روش قنادی
کوکی شکلاتی مغزدار یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کوکی ها است و ما در این رسپی بین کوکی های شکلاتی مون، از گاناش شکلاتی استفاده کردیم که باعث شده کوکی هامون خیلی خوشمزه تر و مجلسی تر شود. در ادامه با طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه به روش حرفه ای با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکی شکلاتی | |
---|---|
آرد سفید | 100 گرم - از یک لیوان 2 قاشق غذاخوری کمتر |
شکر | 120 گرم - دو سوم لیوان |
کره | 800 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
برای کرم گاناش داخل کوکی ها | |
---|---|
خامه صبحانه | 100 گرم |
شکلات تخته ای | 100 گرم |
مراحل طرز تهیه کوکی شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی شکلاتی از نیم ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع کره نرم به دمای محیط رسیده و شکر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
بعد تخم مرغ ها و وانیل را بهش اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا حجیم و سبک شوند. سپس آرد، نشاسته، بکینگ پودر و کاکائو را باهم مخلوط کرده و بعد از اینکه سه بار الک کردیم به موادمون اضافه می کنیم.
مرحله سوم
بعد با لیسک یا قاشق خوب هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی درست شود و به دست نچسبد. اگر احساس کردید خمیر هنوز شل است می توانید یک قاشق غذاخوری آرد بهش اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و گلوله هایی به اندازه گردو ازش جدا کرده و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم و با انگشت مون کمی پهن نشون می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کوکی ها را برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله ششم
وقتی که دور شیرینی ها تغییر رنگ داد پخته اند و از فر بیرون می آوریم. اگر کوکی ها را زیاد بپزید خشک می شوند پس مواظب باشید.
مرحله هفتم
در مدت زمانی که کوکی ها خنک می شوند گاناش شکلاتی را درست می کنیم. برای این کار خامه و شکلات خرد شده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و همین که اطراف خامه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برمی داریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
مرحله هشتم
سپس گاناش شکلاتی آماده شده را در یخچال می گذاریم تا خنک شود. بعد ما بین دو کوکی، گاناش شکلاتی می ریزیم و کوکی ها را بهم فشار می دهیم و در انتها در صورت تمایل روی آن ها را می توانید با شکلات سفید و پودر پسته تزیین کنید.
مرحله نهم
با این مقدار مواد گفته شده می توانید 20 عدد شکلاتی شکلاتی معمولی درست کنید که بعد از کرم زدن میان کوکی ها، تعداد 10 عدد کوکی شکلاتی مغزدار درست می شود.