طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و خانگی با مغز گردویی
کوکی لاهیجان از کوکی های خوشمزه و معروف لاهیجان می باشد و در رسپی اصلی این کوکی، آن را به صورت مغزدار گردویی و کشمشی درست می کنید. شما می توانید کوکی لاهیجان را با فر و حتی بدون فر به صورت تازه و خانگی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و خانگی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکی لاهیجان – 15 عدد | |
---|---|
آرد | 2 لیوان |
پودر شکر | 1 لیوان سر خالی |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 60 گرم |
شیر | یک چهارم لیوان |
روغن مایع | یک پنجم لیوان |
مغزگردو | یک سوم لیوان |
کشمش | یک سوم لیوان |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
مراحل دستور تهیه کوکی لاهیجان
مرحله اول
برای درست کردن کوکی لاهیجان ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر شکر را با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر با همزن هم می زنیم.
مرحله دوم
در ادامه شیر و روغن مایع را اضافه کرده و در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند با همزن هم می زنیم. سپس همزن را کنار گذاشته و پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در انتها یک قاشق غذاخوری از آرد را کنار گذاشته و بقیه اش را طی دو تا سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مواد را مخلوط می کنیم. زیاد هم نزنید چون در این حالت کوکی بعدا سفت می شود.
مرحله چهارم
حالا اون یک قاشق از آردی را که کنار گذاشته بودیم به مغز گردو و کشمش ها اضافه کرده و بعد از اینکه خوب مخلوط کرده به موادمون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت یکدست داخل مواد پخش شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد کوکی آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا یکم خودش را بگیرد. در این فاصله سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم.
مرحله ششم
پس از نیم ساعت مواد را از یخچال بیرون می آوریم و با قاشق یا اسکوب بستنی از موادمون به اندازه نارنگی کوچک برمی داریم و داخل سینی فر با فاصله کنار هم می چینیم.
مرحله هفتم
در انتها دست مون را کمی خیس می کنیم و دور کوکی ها را مرتب می کنیم. سپس کوکی ها را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای گرم کردن باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
مرحله هشتم
وقتی که کوکی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و روشون را با پارچه نیمه مرطوب می پوشانیم تا بعدا خشک نشوند. کوکی های لاهیجان مون بعد از اینکه کامل خنک شدند درون ظرف درب دار نگهداری می کنیم.