طرز تهیه باقلوا پسته ای خوشمزه و استانبولی با خمیر یوفکا
باقلوا پسته ای یکی از باقلواهای خوشمزه و معروف ترکیه ای به خصوص شهر استانبول می باشد و طعم و مزه بسیار عالی و بی نظیری دارد. در ادامه با طرز تهیه باقلوا پسته ای خوشمزه و استانبولی به روش مجلسی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم براي كيك مياني | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | نصف پیمانه |
پسته ریز خرد شده | 1 پیمانه |
آرد | 1 پیمانه سر پر |
وانيل و بيكينك پودر | ١ بسته |
مواد لازم براي باقلوا | |
---|---|
خمیر يوفكا باقلوا | 14 ورق |
كره | يكم بيشتر از نصف پيمانه |
روغن مايع | يكم بيشتر از نصف پيمانه |
مواد لازم براي شربت | |
---|---|
آب | 4 پیمانه |
شكر | 4 پیمانه |
جوهر ليمو | ١/٨ قاشق چايخوري |
مراحل طرز تهیه باقلوا پسته ای
مرحله اول
برای درست کردن باقلوا پسته ای خوشمزه ابتدا شربت باقلوا را درست می کنیم. برای این کار شکر، آب و جوهر لیمو را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم
سپس به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا روی حرارت متوسط بجوشد. بعد شربت را از حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله کیک را درست می کنیم. برای این کار در یک کاسه مناسب تخم مرغ و شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله چهارم
بعد وانیل، بکینگ پودر، آرد و پسته را اضافه کرده و به صورت دورانی در یک جهت هم می زنیم تا مایه کیک آماده شود. بعد آن را کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در یک ظرف دیگر کره و روغن را باهم مخلوط می کنیم. بعد قالب مستطیلی مورد نظر خود را با کره چرب می کنیم و 7 عدد از خمیر یوفکاها را یکی یکی داخل قالب می گذاریم و بین آن ها را با مخلوط روغن و کره چرب می کنیم.
مرحله ششم
بعد از اینکه هفت لایه ورق یوفکا گذاشتیم مایه کیک را اضافه می کنیم. سپس دوباره 7 لایه دیگر ورق یوفکا روی مایه کیک می گذاریم و دوباره بین آن ها را با مخلوط روغن و کره خوب چرب می کنیم. روی آخرین لایه را چرب نمی کنیم.
مرحله هفتم
حالا با چاقوی تیز در اندازه های دلخواه برش می زنیم و بعد مخلوط باقی مانده کره و روغن را روی کل باقلوا می ریزیم و پخش می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت قالب حاوی باقلواها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزند.
مرحله نهم
وقتی که روی باقلوا ها طلایی شد و سرخ شد باقلوا پسته ای ما کامل پخته است. باقلوا را از فر خارج می کنیم و به مدت 5 دقیقه صبر می کنیم. بعد شربت سرد را اضافه کرده و به مدت یکی دو ساعت صبر می کنیم تا شربت جذب باقلوا شده و آماده سرو شود.