طرز تهیه کیک باقلوا شربتی و خوشمزه به روش کافی شاپی
کیک باقلوا زعفرانی یا همان کیک شربتی باقلوا از کیک های خوشمزه و معروف ایرانی می باشد و امروزه در بسیار در بسیاری از کافی شاپ های مدرن این کیک خوشمزه به همراه نوشیدنی های گرم سرو می شود. در ادامه با طرز تهیه کیک باقلوا شربتی و خوشمزه به روش کافی شاپی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک باقلوا | |
---|---|
آرد قنادی | 1 لیوان |
پودر نارگیل | 2 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
روغن مایع | 1 پیمانه سرخالی |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
پودر هل | 1 قاشق مرباخوری |
مواد لازم شربت باقلوا | |
---|---|
شکر | 1 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
مراحل دستور پخت کیک باقلوا زعفرانی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر در یک ظرف هم می زنیم تا حجمش دو برابر شود و کرم رنگ شود. توجه کنید باید همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
مرحله دوم
سپس پودر هل، روغن مایع و پودر نارگیل را به موادمون اضافه کرده و به مدت 10 ثانیه هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط و یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله در یک ظرف مناسب آرد را با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و بعد از اینکه سه بار آن را الک کردیم به موادمون طی دو مرحله اضافه می کنیم و با لیسک در حد اینکه همه مواد باهم مخلوط شوند و مایه یکدستی بدست آید هم می زنیم.
مرحله چهارم
قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم با روغن مایع یا روغن جدا کننده کیک از قالب به خوبی چرب می کنیم و مایه کیک آماده شده را در قالب می ریزیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
برای اطمینان از پخت کیک باقلوامون سیخ چوبی تمیز را داخل کیک فرو می بریم اگر تمیز بیرون آمد کیک مون به طور کامل پخته است در غیر اینصورت کمی دیگر زمان می دهیم تا کیک کامل بپزد. مواظب باشید نسوزد.
مرحله ششم
در این فاصله شربت کیک باقلوا را درست می کنیم. برای این کار همه مواد گفته شده شکر شامل شکر، گلاب، آب و زعفران دم کرده را در یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
هر وقت که شربت شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا از دما بیفتد و هم دمای محیط شود.
مرحله هشتم
به سراغ کیک مون می رویم. پس از اینکه کیک مون به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و در اندازه های دلخواه برش می زنیم و شربت هم دمای محیط را روی کیک خنک شده می ریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا شربت جذب کیک شود. امیدواریم از خوردن این کیک باقلوا خوشمزه و خانگی لذت ببرید.