طرز تهیه کیک باقلوا نارگیلی خوشمزه با عطر و طعم عالی
کیک باقلوا نارگیلی یکی از دیگر از کیک های شربتی خوشمزه و خوش عطر و بو می باشد و یکی از بهترین گزینه ها برای کیک عصرانه می باشد. در ادامه با طرز تهیه کیک باقلوا نارگیلی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک باقلوا نارگیلی | |
---|---|
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
شگر | یک سوم لیوان |
شیر | دو سوم لیوان |
پودر نارگیل | دو سوم لیوان |
آرد سفید | یک و نیم لیوان |
وانیل یا هل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
مواد لازم شربت | |
---|---|
شکر | دو سوم لیوان |
آب | دو سوم لیوان |
زعفران | به میزان لازم |
گلاب | یک چهارم لیوان |
مراحل دستور پخت کیک باقلوا نارگیلی
مرحله اول
برای درست کردن کیک باقلوا نارگیلی خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا پف کند.
مرحله دوم
سپس وانیل یا هل را اضافه کرده و بعد به ترتیب روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم
در ادامه پودر نارگیل را اضافه می کنیم. مقدار پودر نارگیل اختیاری است و می توانید کمی بیشتر یا کمتر هم بریزید. همچنین در این مرحله به جای پودر نارگیل می توانید از انواع پودرهای دیگر مثل پودر پسته و بادام هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن پودر نارگیل، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از الک کردن به مواد کیک اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا مایه کیک آماده پخت شود.
مرحله پنجم
حالا داخل قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم کاغذ روغنی می اندازیم و یا اینکه با روغن جدا کننده کیک از قالب چرب می کنیم.
مرحله ششم
سپس مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و برای پخت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای گرم کردن فر آن را دقیقا از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
مرحله هفتم
توجه کنید مدت زمان دقیق پخت کیک به قدرت فر شما بستگی دارد. حتما پخت کیک را با سیخ چوبی تمیز تست کنید. برای این کار سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته است.
مرحله هشتم
بعد از اینکه کیک مون به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و پس از اینکه از داغی افتاد از قالب خارج کرده و بعد از جدا کردن کاغذ روغنی دوباره آن را داخل قالب برمی گردانیم و در اندازه های دلخواه به شکل مربع یا لوزی برش می زنیم و صبر می کنیم تا کیک کاملا خنک شود.
مرحله نهم
در این فاصله شربت کیک را درست می کنیم. برای این کار شکر و آب را داخل یک ظرف روی حرارت قرار می دهیم تا زمانی که شکل حل شود و بجوشد.
مرحله دهم
بعد از به جوش آمدن، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بعد از حدود 10 دقیقه گلاب را هم اضافه می کنیم و بعد از هم زدن شربت، آن را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله یازدهم
حالا شربت خنک شده را بر روی کیک خنک شده می ریزیم و به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرر می دهیم تا شربت به خورد کیک برود و آماده سرو شود.
نکات تهیه کیک باقلوا نارگیلی
دستور پخت کیک باقلوا نارگیلی بدون فر
مرحله اول
شما می توانید این کیک خوشمزه را بدون فر و به راحتی داخل تابه روی گاز درست کنید. برای این کار حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت شعله باید رو به کم باشد.
مرحله دوم
تابه را از یه ربع قبل روی حرارت قرار می دهیم تا مثل فر گرم شود. بعد مایه کیک را داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و به مدت تقریبا 15 دقیقه صبر می کنیم تا کیک بپزد.
مرحله سوم
اگر از تابه دو طرفه استفاده می کنید می توانید به راحتی آن را برگردانید تا طرف دیگر کیک هم به خوبی بپزد و تغییر رنگ دهد.