طرز تهیه سس پرتقالی ساده و خوشمزه غلیظ برای روی کیک و مرغ
سس پرتقالی از سس های خوشمزه و خوش طعم می باشد و معمولا برای تزیین روی کیک، دسر، شیرینی، مرغ و ... استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه سس پرتقالی خوشمزه و غلیظ خانگی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سس پرتقالی | |
---|---|
آب پرتقالی طبیعی یا آماده | 2 لیوان |
آرد | 1 قاشق غذاخوری سر پر |
نشاسته | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی نارنجی (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه سس پرتقالی
مرحله اول
برای درست کردن سس پرتقالی خوشمزه آرد، نشاسته و شکر را در یک قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
بعد آب پرتقال را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود. اگر رنگ پرتقال تون کمرنگ بود می توانید مقداری رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا هیچ گلوله آردی باقی نماند. حواستون باشد سس ته نگیرد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه سس جوشید و کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شود.
مرحله پنجم
توجه کنید سس بعد از خنک شدن کمی غلیظ می شود. پس حواستون باشد آن را زیاد غلیظ نکنید.
مرحله ششم
بعد از خنک شدن سس پرتقالی می توانید آن را برای تزیین انواع کیک، دسر، شیرینی، کوکی و ... استفاده کنید.