طرز تهیه سس شکلاتی غلیظ و براق برای روی کیک و دونات
سس شکلاتی با پودر کاکائو از سس های بسیار پرکاربرد و معروف در صنعت شیرینی پزی می باشد و این سس معمولا برای کاور و تزیین روی کیک ها، دونات ها، دسر ها و شیرینی ها استفاده می شود. سس شکلاتی نسبتاً غلیظ و براق است و برای کسانی که عاشق شکلات هستند می توانند این سس را به صورت خانگی درست کنید و از آن استفاده کنند. در ادامه با آموزش طرز تهیه سس شکلاتی غلیظ و براق با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سس شکلاتی | |
---|---|
آرد | نصف لیوان |
شکر | نصف لیوان |
پودر کاکائو | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | نصف لیوان |
شیر سرد | 2 لیوان |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل دستور تهیه سس شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن سس شکلاتی برای روی کیک ابتدا در یک ظرف مناسب شکر + آرد + پودر کاکائو + نشاسته ذرت را باهم مخلوط می کنیم. حتما مواد خشک را در ابتدا کامل باهم مخلوط کنید تا بعدا هیچ گلوله آردی داخل سس نباشد.
مرحله دوم
سپس دو لیوان شیر سرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مایه صاف و یکدستی درست شود. حالا مایه سس را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.
مرحله سوم
بعد از اینکه به غلظت فرنی رسید، یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن ، سس را از روی حرارت برمی داریم. هم اکنون سس شکلاتی ما آماده است و می توانید از آن برای کاور روی کیک و بین کیک استفاده کنید.