طرز تهیه کیک شکلاتی ساده اسفنجی و خوشمزه با پودر کاکائو
کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی می باشد و تا به امروز رسپی های زیادی برای این کیک نوشته شده است. رسپی که ما در ادامه برای کیک شکلاتی آماده کرده ایم با پودر کاکائو درست می شود و نیازی به تعریف و تمجید ندارد چون خودتان بافت بی نظیر و پف محشرش را مشاهده می کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک شکلاتی ساده اسفنجی و خوشمزه خانگی با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی | |
---|---|
تخم مرغ | 7 عدد |
شکر | 350 گرم - یک + سه چهارم پیمانه |
آرد | 250 گرم - یک +سه چهارم پیمانه |
روغن مایع | 100 گرم - سه چهارم پیمانه |
پودر کاکائو | 50 گرم - نصف پیمانه |
آب جوش | 160 گرم - سه چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
نسکافه گلد (اختیاری) | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه کیک شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن کیک شکلاتی خوشمزه، ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. سفیده ها را با دور تند هم همزن می زنیم و یک پیمانه از شکر را کم کم در حین هم زدن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا فرم بگیرد به طوری که وقتی ظرف را برمی گردانیم از ظرف بیرون نریزید. وقتی به این مرحله رسید همزن را خاموش می کنیم و سفیده را داخل یخچال می گذاریم.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر آب جوش، پودر کاکائو و نسکافه گلد را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا سس شکلاتی یکدستی درست شود.
مرحله سوم
سپس در یک ظرف دیگر زرده تخم مرغ ها را به همراه باقی مانده شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم تا یکدت شود.
چهارم
بعد روغن مایع را اضافه کرده و ملخوط می کنیم و در ادامه سس شکلاتی آماده شده را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله مخلوط نمک، بکینگ پودر و آرد را بعد از اینکه سه بار الک کردیم طی چند مرحله به موادمون اضافه می کنیم و با لیسک به صورت آرام و دورانی مخلوط می کنیم. در ادامه سفیده را از یخچال بیرون می آوریم و به مواد کیک اضافه کرده و فولد می کنیم. (در یک جهت هم می زنیم)
مرحله هفتم
حالا مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و برای پخت داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا بپزد. برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
مرحله هشتم
توجه کنید دمای فرها باهم متفاوت است و حتما پخت کیک را با سیخ چوبی تست کنید. برای این کار سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو می کنیم اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته است.
مرحله نهم
پس از اینکه کیک شکلاتی مون به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم. بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و به همراه یک چایی داغ برای یک عصرانه عالی سرو می کنیم.
نکات مهم تهیه کیک شکلاتی
آماده کردن قالب
بهتر است قبل از شروع کار قالب ساده یا طرح دار خود را با کره ذوب شده و چند قاشق پودر کاکائو حسابی چرب کنید و بعد داخل یخچال بگذارید.