طرز تهیه شیرینی فوری ساده و خوشمزه بدون فر برای مهمانی
شیرینی فوری مخصوص کسانی است که می خواهند برای مهمانی خودشون شیرینی درست کنند و زمان زیادی هم ندارند. شیرینی فوری به آن دسته از شیرینی هایی گفته می شود که بدون نیاز به فر و همزن با کمترین مواد ممکن در ماهیتابه درست می شوند و از همه مهم تر خمیرشان نیازی به استراحت ندارد. در ادامه با طرز تهیه شیرینی فوری ساده و خوشمزه بدون فر برای مهمانی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی فوری | |
---|---|
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
ماست سفت | 5 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
مواد لازم مواد میانی | |
---|---|
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی فوری
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن این شیرینی های فوری خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم.
مرحله 2: هم زدن تخم و شکر
برای شروع ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ و شکر را با همزن دستی می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود. همان طور که گفتم نیازی به همزن برقی نداریم و این شیرینی بدون همزن درست می شود.
مرحله 3: اضافه کردن روغن و ماست
در ادامه روغن را اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. بعد ماست را هم اضافه کرده و مجدد در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله 4: اضافه کردن مواد خشک
در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را در چند مرحله اضافه کرده و کاملا باهم مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شده و یکدست شود. خمیر این شیرینی نیازی به استراحت و ورز دادن ندارد و کاملا لطیف است.
مرحله 5: پهن کردن خمیر
در این مرحله سطح روی کار را با روغن مایع چرب می کنیم تا خمیر بهش نچسبد. همچنین روی سطح خمیر را چرب می کنیم تا وردنه بهش نچسبد. حالا خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر و به شکل مستطیل باز می کنیم.
مرحله 6: مواد میانی خمیر
من برای وسط خمیر، عسل و مخلوط دارچین و شکر ریختم. شما از هر مواد دیگه ای که دوست داشتید می توانید استفاده کنید. ابتدا روی تمام سطح خمیر عسل بزنید و بعد مخلوط دارچین و شکر بپاشید.
مرحله 7: رول کردن و برش خمیر
حالا خمیر را به آرامی با دست رول می کنیم و یه مقدار هم فشرده می کنیم تا کاملا بهم بچسبد. حتما لبه های خمیر را به هم بچسبانید تا در اثر حرارت باز نشوند. بعد خمیر رول شده را در اندازه های یک سانت یک سانت برش می زنیم و خمیرهای برش زده شده را بر روی سینی می چینیم.
مرحله 8: سرخ کردن شیرینی ها
در انتها یک ماهیتابه با مقداری کافی روغن روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود. بعد خمیرهای برش داده شده را یکی یکی به درون ماهیتابه انتقال می دهیم و با احتیاط سرخ می کنیم. پس از اینکه یک طرف شیرینی ها به خوبی سرخ شد، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.
مرحله 9: تزیین و سرو شیرینی ها
پس از اینکه همه شیرینی ها را سرخ کردیم آن ها را بر روی توری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. برای تزیین می توانید روی شیرینی ها پودر قند، پسته و ... بپاشید.