طرز تهیه کیک انجیر تازه و خوشمزه خانگی به روش مجلسی
کیک انجیر یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم فصل می باشد و واقعا ارزش درست کردن به خصوص برای مهمانی و دورهمی های خانوادگی را دارد. در ادامه با طرز تهیه کیک انجیر تازه و خوشمزه به روش مجلسی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک انجیر | |
---|---|
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | دو سوم لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
آرد | یک لیوان + یک چهارم لیوان |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
ماست | نصف لیوان |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق مرباخوری |
انجیر برش داده شده نازک برای روی کیک | به میزان نیاز |
مراحل طرز تهیه کیک انجیر
مرحله اول
برای درست کردن کیک انجیر خوشمزه ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. همچنین انجیرها را به صورت نازک و ورقه ای برای روی کیک برش می زنیم.
مرحله دوم
برای شروع در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا غلیظ و کشدار شود.
مرحله سوم
بعد ماست و روغن را به ترتیب اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم می زنیم. من هر کدام را 10 ثانیه هم زدم.
مرحله چهارم
در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دور تند همزن می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله پنجم
حالا قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم خوب چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. بعد آن را چند باری می تکانیم تا آرد اضافی اش گرفته شود.
مرحله ششم
مایه کیک آماده شده را داخل قالب ریخته و روی مایه کیک را با انجیرهای برش داده شده تزیین می کنیم. باید برش هاتون نازک باشد تا انجیرها زیاد داخل مایه کیک ته نشین نشود. در حد اینکه هم سطح باشد کافی است.
مرحله هفتم
حالا کیک را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد. توجه کنید دمای فرها باهم متفاوت است و حتما پخت کیک را بررسی کنید.
مرحله هشتم
برای این کار بعد از تایم گفته شده، سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر مواد بهش نچسبید کیک پخته است. در غیر این صورت 10 دقیقه دیگر زمان بدهید تا کیک کامل بپزد.