طرز تهیه شیرینی لقمه ای خوشمزه و دارچینی ترکیه ای
شیرینی لقمه ای از شیرینی های خوشمزه و معروف ترکیه ای می باشد و به دلیل لقمه بودن مناسب برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز می باشد. در ادامه با طرز تهیه شیرینی لقمه ای خوشمزه و دارچینی ترکیه با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی لقمه ای | |
---|---|
ماست | 180 گرم |
آرد | 150 گرم |
جوش شیرین | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 20 گرم |
شکر دانه ریز | 50 گرم |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی لقمه ای
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی لقمه ای خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ ماست و آرد سفید را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری شکل شود.
مرحله 2
بعد خمیر را گرد کرده و آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را مانند طناب رول می کنیم. بعد هر قسمت رول شده را به کمک چاقو یا کاتر در اندازه های 2 سانتی متری برش می زنیم.
مرحله 3
سپس در یک قابلمه مقداری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از اینکه به جوش آمد 2 قاشق غذاخوری جوش شیرین داخل آن می ریزیم و بعد لقمه ها را داخل قابلمه می اندازیم.
مرحله 4
بعد از 20 ثانیه لقمه ها را بیرون می آوریم و داخل سینی فر با فاصله کنار هم می چنیم. سپس روی آن ها را با زرده تخم مرغ زده شده رومال می کنیم.
مرحله 5
در نهایت شیرینی های لقمه ای را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با 170 درجه سانتی گراد به مدت 12 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله 6
پس از اینکه شیرینی های لقمه ای مون کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شوند.
مرحله 7
در این فاصله مقداری کره را ذوب می کنیم و لقمه ها را به کره ذوب شده آغشته می کنیم و در نهایت داخل مخلوط شکر و دارچین انتقال می دهیم تا آماده سرو شود.