طرز تهیه کیک مسقطی خوشمزه و زعفرانی با طعم بی نظیر
کیک مسقطی از کیک های خوشمزه و معروف خانگی می باشد و بافت بی نظیر و اسفنجی مانندی دارد. برای کیک مسقطی پس از اینکه کیک آماده شد روی آن از کرم مسقطی می ریزیم و واقعا با این سس طعم و مزه این کیک محشر می شود. در ادامه با طرز تهیه کیک مسقطی خوشمزه و زعفرانی با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک مسقطی | |
---|---|
تخم مرغ | 5 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | سه چهارم لیوان |
شیر ولرم | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد سفید | یک + سه چهارم لیوان |
بکینگ پودر | نصف قاشق سوپ خوری |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
مواد لازم کرم مسقطی | |
---|---|
پنیر ماسکارپونه | 6 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
شیر عسلی | سه چهارم قوطی |
گلاب | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه کیک کیک مسقطی
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک مسقطی خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. در یک ظرف آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از اینکه سه بار الک کردیم کنار می گذاریم.
مرحله2: هم زدن تخم مرغ ها با وانیل و شکر
برای شروع ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را می شکنیم و به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 3: اضافه کردن شیر و روغن
در ادامه شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. سپس روغن را هم اضافه کرده و این بار هم در حد مخلوط شدن با همزن برقی می زنیم.
مرحله 4 : اضافه کردن مواد خشک
در ادامه مواد خشک الک شده شامل آرد ، بکینگ پودر و نمک را به مواد کیک اضافه کرده و این بار با دور کند همزن در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند هم می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله 5: ریختن مواد داخل قالب
در این مرحله قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم با روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک آماده شده را داخل قالب ریخته و چند باری قالب را محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های اضافی آن خارج شود.
مرحله 6: پخت کیک
حالا کیک را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای اطمینان از پخت کیک سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو می کنیم اگر مواد بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است. در این فاصله که کیک می پزد کرم مسقطی را آماده می کنیم.
مرحله 7: آماده کردن کرم مسقطی
برای درست کردن کرم مسقطی، پنیر ماسکارپونه، زعفران دم کرده و شیر عسلی را در یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن برقی هم می زنیم تا موادمون یکدست شود. اگر غذاساز داشتید خیلی بهتر مواد میکس می شود.
مرحله 8: اضافه کردن گلاب
سپس گلاب را کم کم اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسیم. وقتی که به غلظت مورد نظر رسیدیم دیگه گلاب اضافه نمی کنیم. سپس کرم مسقطی آماده شده را تا یخچال می گذاریم تا کمی سفت شود.
مرحله 9: برش و تزیین کیک
بعد از اینکه کیک کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و پس از کمی خنک شدن از قالب درمی آوریم و بر روی توری قرار می دهیم تا خنک شود. سپس کرم مسقطی آماده شده را روی کیک خنک می ریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا کرم کامل سفت شده و کیک آماده سرو شود.
البته می توانید کیک را در اندازه های دلخواه و یا به تعداد مهمان های خود برش بزنید و بعد کرم مسقطی آماده شده را به صورت پخش روی کیک بریزید. در صورتی که مایل باشید پس از ریختن کرم مسقطی، می توانید روی کیک را با گل محمدی تزیین کنید.