طرز تهیه کالباس خانگی ساده و خوشمزه بازاری با مرغ
طرز تهیه کالباس خانگی
کالباس خانگی یکی از خوراکی هایی است که به راحتی می توانید در منزل آن را درست کرده و استفاده کنید. کالباس خانگی که در این رسپی آماده کردیم با مرغ و نشاسته ذرت درست می شود و از کالباس های آماده بیرونی سالم تر، خوشمزه تر و باصرفه تر است. در ادامه با طرز تهیه کالباس خانگی ساده و خوشمزه به روش بازاری با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم | |
---|---|
سینه و ران مرغ | 600 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | 1 قفاشق غذاخوری |
سیر | 5 حبه |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
پودر جوز هندی | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاری | ۱ قاشق چای خوری |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
خلال پسته | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه کالباس خانگی
مرحله اول
برای درست کردن کالباس خانگی خوشمزه، اول از همه یک عدد هویج را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. بعد در یک قابلمه کوچک با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آب پز شود.
مرحله دوم
بعد مخلوط سینه و ران مرغ را تمیز کرده و بعد از شستن به قطعات کوچک خرد می کنیم و استخوان های آن را جدا می کنیم. سپس آن را با 5 حبه سیر به کمک چرخ گوشت چرخ می کنیم.
مرحله سوم
سپس مرغ چرخ شده را داخل غذاساز می ریزیم و همه ادویه ها را به همراه نشاسته و آرد ذرت بهش اضافه کرده و خوب میکس می کنیم.
مرحله چهارم
بعد از میکس کردن، مواد را داخل کاسه بزرگی می ریزیم و در ادامه زرده تخم مرغ و روغن مایع را بهش اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مواد را اول با قاشق هم می زنیم و بعد با دست خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود. در آخر هویچ پخته شده و خلال پسته را هم به مواد اضافه کرده و با کمک قاشق خوب آن را مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا همه مواد را داخل قیفی که ماسوره ندارد، می ریزیم. ته وکیوم را با نخ خیلی محکم می بندیم و مواد کالباس را داخل وکیوم ریخته و خوب فشرده می کنیم. توجه داشته باشید که اگر مواد را خوب فشردش نکنید، کالباس بعد از پخت یکدست نمی شود پس این قسمت خیلی مهم است.
مرحله هفتم
بعد از فشرده کردن مواد با کمک نخ سر دیگر وکیوم را محکم می بندیم. بعد آن را درون قابلمه حاوی آب جوش به مدت یک ساعت می جوشانیم.
مرحله هشتم
بعد از یک ساعت جوشیدن، بلافاصله کالباس را از آب جوش خارج کرده و درون ظرف حاوی آب و یخ قرار می دهیم. تا کامل خنک شود.
مرحله نهم
پس از سرد شدن کالباس، آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. بعد از اماده شدن کالباس آن را برش داده و میل می کنیم.
نکات تهیه کالباس خانگی
برای تهیه این کالباس مقدار ادویه ها مهم است. پس سعی کنید اصلا آنها را کم، زیاد و حذف نکنید. همچنین توجه کنید این کالباس چون تخم مرغ دارد پس تا سه روز باید مصرف شود.
اضافه کردن قارچ
در صورت تمایل داخل این کالباس می توانید قارچ خورد شده هم بریزید.