طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید و جعفری به روش رستورانی
سالاد سیب زمینی با شوید و جعفری از سالاد های خوشمزه و معروف ایرانی می باشد و در بیشتر رستوران های ایرانی این سالاد خوشمزه سرو می شود. البه به این سالاد مواد مختلف دیگری نظیر مرغ، ژامبون، کاهو و ... هم اضافه می کنند که کاملا اختیاری است. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید و جعفری به روش رستورانی با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سالاد سیب زمینی 3 تا 4 نفر | |
---|---|
سیب زمینی متوسط | 4 عدد |
شوید خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری یا پیازچه خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
خیارشور متوسط | 2 عدد |
نخود فرنگی پخه شده | 3 قاشق غذاخوری |
ماست چکیده یا موسیر | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب لیمو | به میزان لازم |
1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را در یک قابلمه با مقداری آب، آبپز می کنیم و بعد پوست شان را جدا می کنیم و به صورن نگینی خرد می کنیم.
2. خیارشور را هم به صورت ریز خرد کرده و سبزیجات را هم به صورت ساطوری خرد می کنیم. هم اکنون مواد اولیه سالاد ما آماده است.
3. در این مرحله باید سس مخصوص سالاد سیب زمینی را درست کنیم. برای این کار در یک کاسه سس مایونز + ماست + نمک + فلفل + آبلیمو را باهم مخلوط می کنیم تا سس یکدستی حاصل شود.
4. حالا سس آماده شده را داخل سالاد سیب زمینی مون می ریزیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا همگی مواد به سس آغشته شوند. سپس سالاد را به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.
سالاد سیب زمینی قالبی
اگر می خواهید سالاد سیب زمینی را به صورت قالبی درست کنید داخل یک ظرف نایلون می اندازیم و همه مواد را داخل ظرف می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف و فشرده می کنیم. بعد سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود. بعد از یخچال بیرون می آوریم و در ظرف سرو برمی گردانیم.