طرز تهیه کوکی گردویی شکلاتی خوشمزه شکر قهوه ای و پیمانه
کوکی گردویی شکلاتی از کوکی های خوشمزه و معروف بازاری می باشد و طعم و مزه و بافت بی نظیری دارد و باید حتما امتحان شود. در ادامه با طرز تهیه کوکی گردویی شکلاتی خوشمزه شکر قهوه ای و پیمانه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکی گردویی شکلاتی | |
---|---|
آرد | 150 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد بزرگ |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
کره نرم شده | 130 گرم |
پودر گردو | 110 گرم |
گردو خرد شده | 80 گرم |
پنیر خامه ای | 2 قاشق سوپ خوری |
شکلات چیپسی | 100 گرم |
شکر قهوه ای | 100 گرم |
مراحل طرز تهیه کوکی گردویی شکلاتی
مرحله 1
برای درست کردن کوکی گردویی شکلاتی خوشمزه در یک ظرف کره به دمای محیط رسیده و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن می زنیم تا جایی که سبک و کرمی رنگ شود.
مرحله 2
بعد تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و حدود 30 ثانیه دیگر هم می زنیم. بهتر است هر بار دور کاسه همزن را تمیز کنید تا تمامی مواد خوب باهم مخلوط شوند.
مرحله 3
در ادامه پنیر خامه ای را هم اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر هم می زنیم. سپس پودر گردو را هم اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله 4
در انتها گردو خرد شده را به همراه شکلات چیپسی اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا به صورت یکنواخت داخل خمیر پخش شوند.
مرحله 5
بعد از آماده کردن خمیر کوکی، از موادمون به اندازه یک قاشق غذاخوری یا با اسکوپ بستنی برمی داریم و با فاصله مناسب در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم.
مرحله 6
سپس موادمون را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 14 دقیقه می گذاریم تا بپزند. وقتی که زیر و اطراف کوکی ها طلایی شدند پخته اند.
نکات تهیه کوکی گردویی شکلاتی
پودر گردویی که در این رسپی استفاده می شوند نباید حالت خمیری داشته باشد یا به روغن بیفتد. من از رنده دستی مخصوص مغزها استفاده کردم. اگر شما نداشتید گردو را رنده کنید و یا اینکه اول داخل نایلون فریزر بکوبید تا خرد شود و بعد در میکسر فقط چند پالس بزنید. به هیچ وجه نباید بافت چسبنده و خمیری بگیرد.