طرز تهیه کیک گردویی کشمشی خوشمزه با بافت بی نظیر
کیک گردویی کشمشی از کیک های خوشمزه و معروف خانگی برای صبحانه و عصرانه می باشد و بافتی نرم و اسفنجی مانند دارد. کیک گردویی کشمشی گزینه خوبی برای کیک صبحانه و عصرانه و حتی میان وعده بچه ها می باشد. در ادامه با طرز تهیه کیک گردویی کشمشی خوشمزه با بافت بی نظیر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک گردویی کشمشی | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1 لیوان |
شیر | 1 لیوان |
روغن | 1 لیوان سرخالی |
آرد قنادی | دو و نیم لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری پر |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
کشمش و گردو | به میزان دلخواه |
مراحل طرز تهیه کیک گردویی کشمشی
مرحله اول
برای درست کردن کیک گردویی کشمشی ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را به همراه شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
بعد وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم می زنیم. در ادامه شیر، روغن و گلاب را هم اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله سوم
سپس دو قاشق غذاخوری از آرد را جدا می کنیم و بقیه آرد را به همراه بکینگ پودر در سه مرحله به مواد کیک اضافه می کنیم و این بار با دور کند همزن و یا با لیسک به آهستگی و در یک جهت هم می زنیم تا پف کیک نخوابد.
مرحله چهارم
در ادامه 2 قاشق غذاخوری آرد جدا شده را با گردو و کشمش هم زده و کنار می گذاریم. همچنین قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.
مرحله پنجم
حالا نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و بعد کشمش و گردو غلتانده شده در آرد را با نصف دیگر مایه کیک مخلوط کرده و داخل قالب می ریزیم.
مرحله ششم
برای پخت کیک را در طبقه وسط فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله هفتم
توجه کنید به دلیل تفاوت دمای فرها، مدت زمان گفته شده برای پخت کیک تقریبی است و حتما پخت کیک را با سیخ چوبی تمیز تست کنید. برای این کار سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو می کنیم اگر مواد بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است.