طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه به روش کافی شاپی اصل
کیک خیس شکلاتی از کیک های خوشمزه و معروف کافی شاپی می باشد و گزینه خوبی برای مناسبت های خاص و لاکچری می باشد و شما می توانید آن را با فر و حتی بدون فر در قابلمه هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه به روش کافی شاپی با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک خیس شکلاتی | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد متوسط |
شکر | 1 لیوان |
وانیل | چند قطره |
روغن مایع | 1 لیوان |
شیر | 1 لیوان |
آرد | دو نیم لیوان - 315 گرم |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق مرباخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق مرباخوری |
نسکیافه گلد (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | نصف لیوان - 50 گرم |
مواد لازم سس | |
---|---|
شیر | 1 لیوان |
روغن | نصف لیوان |
شکر | نصف لیوان |
شکلات سکه ای | 50 گرم |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن کیک خیس شکلاتی ابتدا از نیم ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گرد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
همچنین برای نتیجه گیری بهتر از آرد سفید قنادی استفاده کنید و بکینگ پودری که استفاده می کنید تازه باشد. بهتر است بدانید جوش شیرین باعث باز شدن رنگ شکلاتی در کیک و بافت مرطوب می شود پس آن را حذف نکنید.
مرحله سوم
حالا برای شروع تخم مرغ ها را به همراه واینل و شکر به مدت 4 تا 5 دقیقه با دور تند همزن می زنیم. بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده و در حد یکدست شدن هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه کنید در صورتی که به عطر و بوی قهوه علاقه مند هستید در این مرحله می توانید به شیر خود نسکافه یا قهوه مورد نظر خود را بریزید تا باز شود و بعد به مواد خود اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله همزن را کنار می گذاریم و مخلوط آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و جوش شیرین را طی دو تا سه مرحله روی مواد کیک الک می کنیم و هر بار با لیسک به صورت آرام و دورانی هم می زنیم تا یکدست شود و مایه کیک آماده پخت شود.
مرحله ششم
حالا داخل قالب 20 سانتی خود کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را درون قالب ریخته و برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 60 تا 70 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای فر برقی دما را روی 170 درجه سنتی گراد بگذارید.
مرحله هفتم
توجه کنید زمان پخت بستگی به قدرت فر شما دارد. باید پخت کیک را با سیخ چوبی تمیز تست کنید. برای این کار سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر مواد بهش نچسبید کیک پخته است در غیر این صورت زمان می دهیم تا کیک کامل بپزد.
مرحله هشتم
پس از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. پس از اینکه کیک کمی خنک شد ابتدا دیواره های آن را با کارد جدا کرده و بعد آن را از قالب خارج کنید.
مرحله نهم
سپس کاغذ روغنی را جدا کرده و کیک را در اندازه های دلخواه برش می زنیم. بعد قطعات برش زده کیک را به ترتیب منظم داخل قالب کیک برمی گردانیم و روی آن سس داغ می ریزیم و به مدت 3 تا 4 ساعت کنار می گذاریم تا کامل خنک شود.
مرحله دهم
برای تهیه سس مخصوص کیک خیس شکلاتی، همه مواد گفته شده را در یک ظرف مناسب باهم ترکیب کنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار بدهید و به صورت تند تند هم بزنید تا ذرات شکر ذوب شود و شکلات ها آب شوند. در همین حد کافی است. در صورت تمایل می توانید به سس 1 تا 2 قاشق گلاب هم اضافه کنید.
مرحله یازدهم
بعد از خنک شدن کامل، قطعات کیک را از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو می چینیم. حتما روی کیک را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خشک نشود.