طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و کافی شاپی در فر
تارت شکلاتی با پایه کیک یکی از انواع تارت های خوشمزه و معروف کافی شاپی می باشد و این تارت با فر درست می شود. در واقع برای پایه این تارت از کیک ساده شکلاتی استفاده می کنیم و بعد روی آن را با کرم مخصوص این تارت کاور می کنیم و در نهایت با شکلات تخته ای رنده شده شیری و شکلاتی تزیین می کنیم. در ادامه با طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و کافی شاپی با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک تارت شکلاتی | |
---|---|
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | نصف پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
روغن | نصف پیمانه |
آرد | 1 پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری پر |
وانیل | 1 قاشق مرباخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
موز برای مواد میانی تارت | 2 عدد |
مواد لازم برای کرم روی کیک | |
---|---|
شیر | 2 پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
پودر نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
خامه صبخانه | 200 میلی لیتر - 1 عدد |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
مراحل دستور تهیه تارت شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن تارت کیک شکلاتی ابتدا کیک تارت را آماده می کنیم. برای این کار تخم مرغ ها و وانیل را در یک ظرف مناسب با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ و شکدار شود.
مرحله دوم
سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه می کنیم و هر کدام را در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و پس از الک کردن به مواد کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود و مایه کیک آماده شود.
مرحله سوم
قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم چرب می کنیم و مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله چهارم
توجه کنید دمای فرها باهم متفاوت است و نمی شود زمان دقیقی برای پخت کیک گفت. برای اطمینان از پخت کیک سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته است.
مرحله پنجم
بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد آن را داخل سینی سرو برمی گردانیم و روی آن دو ردیف موز اسلایس شده می چینیم و بعد به سراغ تهیه کرم روی کیک می رویم.
مرحله ششم
برای این کار شیر، شکر، آرد و پودر نشاسته را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا به قوام پودینگ برسد و غلیظ شود.
مرحله هفتم
پس از غلیظ شدن از روی حرارت برمی داریم و در حالی که کرم داغ است خامه، وانیل و شکلات ها را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکلات ها هم داخل کرم ذوب شوند و موادمون یکدست شود.
مرحله هشتم
سپس کرم آماده شده را بر روی موزها می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود.
مرحله نهم
اگر می خواهید تارت شکلاتی تون را مثل من تزیین کنید باید مقداری شکلات تخته ای شیری شکلاتی و سفید را رنده کنید و پس از اینکه کرم را روی تارت ریختید سریع با شکلات های رنده شده تزیین کنید.