طرز تهیه چیز کیک لوتوس بسیار خوشمزه با کرم مخصوص
چیز کیک لوتوس از چیز کیک های خوشمزه و معروف کافی شاپی می باشد و با بیسکویت لوتوس درست می شود. این چیز کیک از سه لایه درست می شود لایه اول همان کراست چیز کیک است و لایه دوم آن از یک نوع کرم تشکیل شده و در نهایت لایه سوم آن سس لوتوس می باشد. در ادامه با طرز تهیه چیز کیک لوتوس با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کراست چیز کیک | |
---|---|
بیسکویت لوتوس | 200 گرم |
کره | 80 گرم |
مواد لازم برای کرم | |
---|---|
پنیر لبنه یا پنیر خامه ای | 1 کیلو |
تخم مرغ | 3 عدد |
خامه صبحانه | 1 پاکت - 200 گرم |
شکر | 1 لیوان |
نشاسته ذرت | یک و نیم قاشق غذاخوری |
آرد | یک و نیم قاشق غذاخوری |
پوست لیموی رنده شده | 1 عدد |
آب لیمو | نصف 1 عدد |
وانیل | 1 پاکت |
مواد لازم برای کرم لوتوس | |
---|---|
بيسكويت پتى بور يا لوتوس | 1 بسته |
شیر | 1 استکان |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل دستور پخت چیز کیک لوتوس
مرحله اول
برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه ابتدا بیسکویت ها را با خرد کن یا گوشت کوب دستی پوره می کنیم. کره را هم روی بخاری کتری آب می گذاریم تا ذوب شود و بعد صبر کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد.
مرحله دوم
حالا در یک ظرف بیسکویت های پوره شده را با کره مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بعد آن را کف قالب کمربندی سایز 26 سانتی متری فشرده می کنیم و بعد به مدت 8 دقیقه داخل فریزر می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله قسمت میانی یا همان کرم چیز را آماده می کنیم. برای این کار همه مواد کرم گفته شده شامل پنیر خامه ای، خامه، شکر، نشاسته، آرد، وانیل، آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را را در یک کاسه می ریزیم و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کرم یکدستی درست شود.
مرحله چهارم
حالا قالب گذاشته در فریزر را پس از 7 دقیقه بیرون می آوریم و کرم آماده شده را روی لایه کراست یا همان بیسکویتی می ریزیم و کنارهای قالب را با ورق آلومینیومی می پوشانیم و برای پخت طبقه پایین فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
حتما طبقه پایین فر یک ظرف حاوی آب قرار بدهید این کار از ترک خوردن کیک جلوگیری می کند. در این فاصله کرم لوتوس را درست می کنیم.
مرحله ششم
برای تهیه این کرم خوشمزه ابتدا بیسکویت ها را با خرد کن یا گوشت دستی خرد می کنیم. سپس دارچین، شکر، کره و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و میکس می کنیم تا یکدست شود.
مرحله هفتم
سپس برای تنظیم غلظتش شیر را کم کم می ریزیم تا به غلظت دلخواه و مطلوب برسد. هم اکنون کرم لوتوس ما آماده استفاده است.
مرحله هشتم
بعد از اینکه چیز کیک مون پخت آن را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا به دمای محیط برسد. سپس روی آن سس لوتوس آماده شده را می ریزیم و به دلخواه با پودر بیسکویت تزیین می کنیم و بعد چیز کیک را به مدت 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.