طرز تهیه پنکیک صبحانه ساده و خوشمزه در خانه
پنکیک یک نوع صبحانه ساده و خوشمزه است و امروزه در اکثر کشورهای دنیا آن را برای صبحانه سرو می کنند. برای تهیه پنکیک نیازی به فر ندارید و می توانید آن را به روشی راحت و سریع با ماهیتابه درست کنید و به همراه کره و مربا سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه پنکیک صبحانه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم پنکیک صبحانه | |
---|---|
آرد سفید | ۲ لیوان |
شیر یا آب | 1 لیوان |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
مراحل دستور پنکیک صبحانه
مرحله اول
برای درست کردن پنکیک صبحانه همه مواد را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را با چنگال یا همزن دستی مقداری هم می زنیم تا پف کند و حجمشون زیاد شود.
مرحله سوم
بعد شکر را اضافه کردن و دوباره مقداری هم می زنیم تا شکر حل شود. شیر و روغن را هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد را هم می زنیم.
مرحله چهارم
در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از الک کردن به موادمون اضافه می کنیم و خوب یکدست می کنیم. اگر فرصت دارین بهتر است در این مرحله به خمیر نیم ساعت استراحت بدهید.
مرحله پنجم
پس از استراحت خمیر یک ماهیتابه نچسب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا خوب داغ شود. وقتی که داغ شد شعله را کم می کنیم. اگر ماهیتابه نچسب باشد نیازی به چرب کردن تابه نیست در غیر این صورت باید تابه را کمی چرب کنید.
مرحله ششم
وقتی که تابه خوب داغ شد به اندازه یک قاشق از مواد را توی تابه می ریزیم و با قاشق بهش فرم می دهیم تا اطرافش مرتب و صاف شود.
مرحله هفتم
وقتی که روی پنکیک حباب دار شد آن را برمی گردانیم و دو سه دقیقه صبر می کنیم تا طرف دیگر هم حباب بزند و رنگش عوض شود.بعد از اینکه هر دو طرف پنکیک به خوبی پخت آن را بر روی توری قرار می دهیم و به این روش همه پنکیک ها را می پزیم. با این مقدار مواد می توانید حدود 15 تا پنکیک خانگی درست کنید.
مرحله هشتم
سپس پنکیک ها را به صورت گرم در کنار عسل، شکلات صبحانه یا کرم کارامل یا مربا برای صبحانه و یک عصرانه لاکچری سرو می کنیم.