طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه به روش بازاری و بدون ژلاتین
مارمالاد هویج از معروف ترین و خوشمزه ترین مارمالادهایی است که بدون شک همه آن را دوست دارند. مارمالاد هویج از مارمالادهای قدیمی و سنتی است که البته امروزه به شکل و مدل های مختلفی آن را درست می کنند. این مارمالاد هم بسیار خوشمزه و خوش عطر است و هم سرشار از ویتامین A و فیبر است و می تواند خواص بسیاری برای سلامتی بدن داشته باشد. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه به روش بازاری و بدون ژلاتین با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج | |
---|---|
هویج | 1 کیلوگرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 2 لیوان |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
جوهر لیمو یا آبلیمو | 1 قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج
مرحله 1
برای درست کردن مارمالاد هویج، از هویج های سالم و تازه استفاده می کنیم تا در انتها مارمالادی خوشمزه و خوشرنگی داشته باشیم. ابتدا هویج ها را تمیز شسته و با پوست کن آنها را پوست می گیریم.
مرحله 2
بعد آنها را با یک رنده تیز به شکل ریز یا هر اندازه دلخواه دیگر رنده می کنیم و در یک قابلمه با دو لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا با حرارت ملایم هویج پخته و کامل نرم شود.
مرحله 3
بعد از نرم شدن هویج، وقتی کمی از آب آن مانده بود، شکر را بهش اضافه می کنیم و دوباره آن را روی حرارت می گذاریم تا حدود یک ساعتی با حرارت کم بجوشد و شکر را به خود جذب کند.
مرحله 4
در طول این مدت که مارمالاد در حال جوشیدن است، کناره های قابلمه را با برس یا دستمال آغشته به آبلیمو تمیز کنید. این کار باعث می شود، مارمالاد شکرک نزند .
مرحله 5
بعد از این که مارمالاد غلیظ و قوام دار شد، مقداری از آن را در یک پیاله یا نعلبکی می ریزیم و در یخچال می گذایم تا خنک شود. اگر بعد از خنک شدن، مارمالاد آبکی و شل بود کمی دیگر آن را می جوشانیم، اما اگر شهد مارمالاد چسبناک و غلیظ بود، یعنی مارمالاد آماده است.
مرحله 6
در انتها یک قاشق زعفران دم کرده غلیظ و مقداری گلاب به مارمالاد اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا ۵ دقیقه دیگر مارمالاد بجوشد و رنگ زعفرانی بگیرد.
مرحله 7
در انتها جوهر لیمو یا آبلیمو را به مارمالادمان اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یک دست شود. بعد از سه چهار دقیقه حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله 8
وقتی مارمالاد هویج خوشمزه ما کاملا خنک شد، آن را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک می ریزیم و به صورت در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.