طرز تهیه ترشی گل کلم فوری ساده و سفید خوشمزه با طعم بی نظیر
ترشی گل کلم فوری یا کلم شور فوری از ترشی های خوشمزه و لذیذی است که درست کردن آن راحت و آسان است و خیلی فوری هم آماده می شود. در ادامه با طرز تهیه ترشی گل کلم فوری ساده و سفید خوشمزه با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی گل کلم | |
---|---|
گل کلم | 1 عدد |
سیر | 2 بوته |
فلفل تند سبز یا قرمز | 200 گرم |
سرکه | 1 لیتر |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه ترشی گل کلم
مرحله 1: خرد کردن کلم
برای درست کردن ترشی گل کلم، ابتدا گل کلم را در اندازه های درشت خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم. حتما توجه داشته باشید که گل کلم را طوری خرد کنید که شکل گل مانند آن حفظ شود تا ترشی شما ظاهر زیبایی داشته باشد. اندازه خرد کردن هم بستگی به سلیقه شما دارد.
مرحله 2: شستن گل کلم
بعد از خرد کردن گل کلم، آن را در یک ظرف با آب سرد کمی خیس کرده و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم تا گرد و خاک آن تمیز شود. سپس آن را روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا یکی دو ساعت بماند و کلم ها کاملا خشک شوند.
مرحله 3: خرد کردن و شستن سیر و فلفل
در ادامه سیرها را پوست گرفته و آنها را هم در اندازه دلخواه خرد می کنیم بعد همراه با فلفل ها آنها را هم شسته و کنار می گذاریم تا آنها هم خشک شوند. در خشک شدن سبزیجات اصلا عجله نکنید. چون خشک کردن سبزیجات باعث می شود ترشی کپک نزند و سریع خراب نشود.
مرحله 4: آماده کردن آب ترشی
حالا در داخل یک قابلمه سرکه را می ریزیم و بعد به اندازه کافی بهش نمک می ریزیم. سرکه را به خوبی هم می زنیم تا نمک کامل در سرکه حل شود. بعد نمک آن را تست می کنیم که کم یا زیاد نباشد.
در صورت تمایل اگر می خواهید ترشی گل کلم شما رنگ زرد و زعفرانی داشته باشد، در این مرحله نصف قاشق چای خوری هم زردچوبه بهش اضافه کنید. اگر هم می خواهید رنگ ترشی سفید باشد زرد چوبه را حذف کنید.
مرحله 5: جوشاندن سرکه
بعد از مخلوط کردن سرکه با نمک و زردچوبه، حالا قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا سرکه به جوش بیاید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، بعد از 3 دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم و قابلمه را از روی گاز برداشته و در هوای آزاد می گذاریم تا کاملا خنک و سرد شود.
مرحله 6: ریختن مواد ترشی داخل ظرف
در انتها یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک و دربدار برمی داریم و گل کلم، سیر و فلفل ها را لایه لایه داخل ظرف می ریزیم تا جایی که ظرف پر شود. اگر می خواهید ترشی شما کمی تند باشد، می توانید چند تا از فلفل ها را نصف کرده و داخل ترشی بیندازید.
در انتها سرکه خنک شده را روی مواد می ریزیم تا جایی که سرکه روی گل کلم ها را بگیرد.
مرحله 7: نگهداری ترشی
بعد از اینکه مواد ترشی را داخل ظرف ریختیم درب آن را محکلم می بندیم و در جای خشک نگهداری می کنیم. این ترشی بعد از یکی دو روز آماده استفاده است اما اگر می خواهید کلم ها کمی نرم شود بهتر است بعد از یک هفته استفاده کنید.