طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و رستورانی به ۲ روش ساده و فوری
ترشی کلم قرمز از ترشی های خوشمزه و چهار فصل است که به زمان خاصی برای درست کردن نیاز ندارد و در هر فصلی از سال که دوست دارید، می توانید آن را درست کنید. این ترشی فوری و آسان در اکثر رستوران ها در کنار انواع غذاها سرو می شود. همچنین از ترشی کلم قرمز برای تزیین انواع غذاها، سالاد و ماهی استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و رستورانی با طعم بی نظیر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز فوری | |
---|---|
کلم قرمز | 1 عدد |
سرکه | نیم لیتر |
آب جوشیده خنک شده | نیم لیتر |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مرحله 1: تهیه کلم
برای درست کردن ترشی کلم قرمز، ابتدا یک عدد کلم قرمز تازه در اندازه متوسط تهیه می کنیم. برای شروع اول از همه یک لایه از پوست کلم را جدا کرده و دور می ریزیم. چون این لایه کثیف و آلوده است.
مرحله 2: رنده کردن کلم
بعد به کمک یک چاقوی تیز کلم را از وسط نصف کرده و با کمک پوست کن یا رنده آلمانی کلم را به شکل خلالی رنده می کنیم. البته می توانید به جای رنده کردن با یک چاقوی تیز آن را به شکل خلالی یا هر شکل دیگر به صورت ریز خرد کنید.
مرحله 3: شستن و خشک کردن کلم
بعد از خرد کردن کلم، آن را داخل ظرف بزرگی ریخته و با آب سرد خوب شسته و بلافاصله در آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا حسابی خشک شود. برای خشک شدن سریع تر، می توانید آن را روی پارچه تمیزی بریزید تا زودتر خشک شود. فقط دقت داشته باشید که کلم های خرد شده کامل خشک شوند.
مرحله 4: اضافه کردن نمک
بعد از خشک شدن کلم، آن را در ظرفی ریخته و حدود ۱ قاشق نمک بهش اضافه می کنیم و با دست کلم ها را خوب ورز می دهیم تا نمک کاملا به خورد کلم برود. توجه داشته باشید که کلم ها را له نکنید فقط با دست زیر و رو کرده و مخلوط کنید.
مرحله 5: ریختن ترشی داخل ظرف
حالا یک یا دو ظرف شیشه ای تمیز و خشک درب دار برمی داریم و کلم های خرد شده را که به نمک آغشته شده داخل ظرف ها می ریزیم و کمی با دست فشار می دهیم تا زیاد بین کلم ها فاصله نماند. همه کلم ها را به این ترتیب داخل ظرف ها می ریزیم.
مرحله 6: آماده کردن و ریختن آب ترشی
در یک ظرف دیگر سرکه و آب جوشیده سرد شده را با هم مخلوط می کنیم و مقدار کمی هم نمک به آن میریزیم. بعد مخلوط آب و سرکه را روی کلم ها می ریزیم تا جایی که شیشه ها پر شود.
مرحله 7: نگهداری ترشی
در انتها هم درب ظرف ها را محکم می بندیم و ترشی را 3 الی 4 روز در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد و آماده خوردن شود. موقع استفاده هم سعی کنید ترشی را داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز به روش فوری
روش دیگری هم برای درست کردن ترشی کلم قرمز وجود دارد که به آن روش فوری می گویند. در این روش ترشی نیازی به استراحت ندارد و می توانید همان روز آن را استفاده کنید. برای درست کردن ترشی کلم قرمز فوری به روش زیر عمل کنید:
مرحله 1: شستن و خرد کردن کلم ها
برای این کار ابتدا کلم قرمز ها را با رنده آلمانی یا چاقوی تیز به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس آن را داخل ظرف بزرگی ریخته و با آب سرد شسته و آبکشی می کنیم. بعد آن را کنار می گذاریم تا آب آن کامل خشک شود.
مرحله 2: پختن کلم ها
در این فاصله در یک قابلمه مقدار آب و سرکه گفته شده را باهم مخلوط کرده و مقداری هم نمک به آن اضافه می کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا مخلوط آب و سرکه به جوش بیاید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد کلم های خرد شده را داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم تا کلم ها با حرارت کم بپزند و کمی نرم شوند. بعد از 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا ترشی در دمای محیط کاملا خنک شود.
مرحله 3: ریختن ترشی داخل ظرف و نگهداری
بعد از اینکه ترشی کامل خنک شد، کلم و آب ترشی را داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز درب دار می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم. در نهایت ترشی کلم قرمز آماد شده را داخل یخچال نگهداری و استفاده می کنیم.