طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه و خانگی به روش اصلی
ترشی اسپانیایی از ترشی های خوشمزه و جذابی است که هم طعم و مزه خاصی دارد و هم بسیار مقوی و مفید است. برای درست کردن این ترشی از انواع سبزیجات استفاده می شود و بر خلاف بقیه ترشی ها، سرکه کمتری نیاز دارد. در ادامه با طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه و خانگی به روش اصلی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی | |
---|---|
زیتون بدون هسته | 300 گرم |
ذرت کنسروی | 200 گرم |
هویج | 3 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
ادویه ترشی (اختیاری) | 1 قاشق چای خوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون بی بو | 1 فنجان |
سرکه سفید | 1 فنجان |
سیاه دانه | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه ترشی اسپانیایی
مرحله اول: تهیه و آماده سازی مواد ترشی
برای درست کردن ترشی اسپانیایی، ابتدا همه مواد لازم را تهیه و آماده می کنیم. برای این ترشی برای اینکه کارتان راحت باشد، حتما از زیتون بدون هسته استفاده کنید تا نیاز به درآوردن هسته آنها نباشد.
مرحله دوم: شستن سبزیجات
برای شروع، ابتدا هویج و فلفل دلمه ای را خوب شسته و روی پارچه می چینیم تا کاملا خشک شوند. سپس زیتون و کنسرو ذرت را هم جداگانه در ظرف آب ریخته و سریع آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب شور آنها کامل از بین برود و خشک شود.
مرحله سوم: خرد کردن مواد ترشی
بعد از خشک شدن مواد، هویج ها را پوست گرفته و همراه با فلفل دلمه ای ها هر دو را به شکل نگینی خرد می کنیم و در ظرف می ریزیم. زیتون ها را هم به شکل حلقه ای خرد می کنیم و در ظرف می ریزیم.
مرحله چهارم: مخلوط کردن مواد ترشی
حالا در یک ظرف مناسب مواد خرد شده را می ریزیم و مخلوط می کنیم. در یک ظرف دیگر سرکه و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و بعد نمک، فلفل، شکر، پودر پاپریکا، ادویه و سیاه دانه را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا حدی که نمک و شکر کاملا در آن حل شود.
مرحله پنج: اضافه کردن آب ترشی
در این مرحله مخلوط سرکه و و روغن زیتون را به مواد خرد شده اضافه می کنیم و با کفگیر خوب مواد ترشی را مخلوط می کنیم تا ترشی کاملا یکدست شود.
مرحله ششم: ریختن ترشی داخل ظرف
در انتها ترشی آماده شده را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک و دربدار می ریزیم تا ظرف کاملا پر شود. بعد درب ظرف را محکم بسته و در یخچال نگهداری می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده می شود و بعد از سه روز می توانید آن را استفاده کنید.
نکات تهیه ترشی اسپانیانیی
نکته اول
برای درست کردن این ترشی می توانید از ذرت تازه و پخته شده استفاده کنید، اما اگر ذرت تازه در دسترس نداشتید، می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید.
نکته دوم
اگر دوست دارید ترشی اسپانیایی شما کمی ترش و تیز باشد، می توانید مقدار سرکه را بیشتر بریزید.
نکته سوم
توجه داشته باشید که برای این ترشی حتما از روغن زیتون بی بو استفاده کنید تا طعم و مزه خوبی داشته باشد.