طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر
ترشی لبو از جمله ترشی های خوشمزه و خوشرنگی است که در فصل پاییز با لبوی تازه درست می شود. این ترشی عطر و طعم خوبی دارد و به راحتی هم درست می شود. ترشی لبو به خاطر رنگ زیبایی که دارد، برای پذیرایی از مهمانان و تزیین سفره بسیار عالی است. در ادامه با طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر با وبسایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی لبو | |
---|---|
لبوی قرمز | یک و نیم کیلوگرم |
سیر | 2 حبه |
سرکه قرمز یا سفید | 2 لیوان |
آب لبو | 1 لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
شکر (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه ترشی لبو
مرحله 1: شستن لبوها
برای درست کردن ترشی لبو، ابتدا مواد لازم ترشی را از قبل آماده می کنیم. برای این ترشی سعی کنید از لبوی تازه، سالم و خوشرنگ استفاده کنید تا ترشی خوشمزه و خوشرنگی داشته باشید. برای شروع ابتدا لبوها را در یک ظرف به خوبی با آب سرد شسته و آبکشی می کنیم تا گرد و خاک آن تمیز شود.
مرحله 2: پخت لبو
سپس با یک چاقوی تیز سر و ته لبوها را خیلی کم جدا می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم. بعد هم مقداری آب ریخته و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا لبوها با حرارت متوسط بجوشند و پخته شوند.
مرحله 3: خرد کردن لبو
بعد از پخته شدن لبوها، حرارت را خاموش کرده و لبوها را از داخل قابلمه جمع می کنیم و در آبکش می ریزیم تا هم آب آنها خشک شود و هم کاملا خنک شوند. بعد از خنک شدن هم به کمک چاقو یا پوست کن لبوها را پوست می گیریم و در اندازه و مدل دلخواه آنها را خرد می کنیم. دو حبه سیر را هم پوست می گیریم و روی لبوها می ریزیم.
مرحله 4: آماده کردن آب ترشی لبو
حالا در یک ظرف سرکه و آب لبو را با مقداری نمک و شکر مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا نمک و شکر داخل آن کامل حل شود. مقدار نمک باید مانند دیگر ترشی ها به اندازه باشد و اضافه کردن شکر هم کاملا اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.
مرحله 5: ریختن ترشی ها درون ظرف
حالا یک شیشه تمیز و خشک و دربدار برمی داریم و لبوهای خرد شده و سیر را داخل ظرف می ریزیم. وقتی پر شد، مخلوط سرکه و آب لبو را هم روی لبوها می ریزیم تا ظرف کاملا پر شود.
مرحله 6: نگهداری ترشی لبو
در انتها درب ظرف را محکم می بندیم و آن را به مدت 8 الی 10 روز در جای خنک یا یخچال می گذاریم تا آماده شود.
نکات طرز تهیه ترشی لبو
برای درست کردن این ترشی در صورت تمایل می توانید آب لبو را حذف کنید و به جای آن فقط سرکه بریزید.