طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه و رستورانی با طعم بی نظیر
ترشی یونانی از ترشی های خوشمزه و مدرنی است که همانطور که از اسمش پیداست، متعلق به کشور یونان است و با مواد متنوعی درست می شود. ترشی یونانی یک ترشی خوشمزه، شیک و مجلسی و بسیار پرطرفدار است که به خاطر سبزیجات تازه و خوشمزه ای که دارد، طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. در ادامه با طرز تهیه ترشی یونانی خوشمزه و رستورانی با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی | |
---|---|
گل کلم کوچک | 1 عدد |
هویج | 3 عدد |
قارچ | 5 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد |
زیتون سبز و سیاه شور | 2 پیمانه |
سیر | 1 بوته |
فلفل تند | 5 عدد |
کنسرو ذرت | 1 پیمانه |
روغن زیتون خوراکی بی بو | 1 پیمانه |
سیاه دانه | 1 پیمانه |
زردچوبه | 1 قاشق چای خوری |
ادویه کاری و گلپر | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1 لیتر |
آب جوشیده خنک شده | 1 لیتر |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه ترشی یونانی
مرحله 1: شستن سبزیجات
برای تهیه ترشی یونانی، همه مواد لازم ترشی را تهیه و آماده می کنیم. قبل از هر کاری ابتدا گل کلم، هویج، قارچ و فلفل ها را به ترتیب با آب سرد شسته و روی پارچه تمیزی می چینیم تا کاملا خشک شوند.
مرحله 2: خرد کردن سبزیجات
بعد از خشک شدن سبزیجات، ابتدا گل کلم را در اندازه مناسب خرد کرده و در ظرف می ریزیم. سعی کنید گل کلم را طوری خرد کنید که شکل گل مانند آن حفظ شود. سپس هویج را هم پوست گرفته و همراه با فلفل دلمه ای های رنگی به صورت نگینی خرد کرده و هر کدام را جداگانه در ظرفی ریخته و کنار می گذاریم.
در ادامه سیرها را پوست گرفته و همراه با فلفل تند هر دو را خرد کرده و کنار می گذاریم. سعی کنید همیشه برای خرد کردن فلفل تند و سیر از دستکش یک بار مصرف استفاده کنید تا دستتان نسوزد و آسیب نبیند.
مرحله 3: آبکشی زیتون و ذرت
حالا کنسرو ذرت و زیتون ها را در سبدهای جداگانه آبکش می کنیم تا آب شور آنها خارج شود. سپس هسته زیتون ها را با هسته گیر خارج کرده و آنها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
مرحله 4: پختن قارچ
حالا در یک قابلمه کوچک مقدار کمی آب، نمک و کمی آبلیمو می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. قارچ های شسته شده را به شکل حلقه ای خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد و نرم شود. بعد هم آن را آبکشی می کنیم و روی دستمال تمیز می ریزیم تا آب اضافی آن خارج و کمی خشک شود.
مرحله 5: مخلوط کردن مواد ترشی
حالا همه مواد خرد شده ترشی را در یک ظرف بزرگ تمیز و خشک می ریزیم. بعد ادویه کاری، پودر گلپر، زردچوبه، سیاه دانه و روغن زیتون را به مواد ترشی اضافه می کنیم و ترشی را به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله 6: آماده کردن آب ترشی
در یک ظرف دیگر آب جوش خنک شده، سرکه و مقداری نمک را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا نمک کامل در آن حل شود. بعد مقدار نمک را چک می کنیم که کم یا زیاد نباشد. مقدار سرکه را با توجه به ذائقه خود می توانید زیاد کنید.
مرحله 7: ریختن ترشی در ظرف
در انتها مواد ترشی مخلوط شده را در ظرف شیشه ای یا دبه پلاستیکی مخصوص ترشی می ریزیم تا پر شود. بعد هم از مخلوط آب و سرکه روی آن می ریزیم تا جایی که روی مواد را بگیرد و ظرف پر شود. درب ظرف را محکم می بندیم و آن را به مدت 10 الی 15 روز در جای خنک می گذاریم تا ترشی برسد و آماده خوردن شود. در این مدت هم درب ظرف را اصلا باز نکنید تا خراب نشود.