طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و خانگی به روش رستورانی
ترشی فلفل دلمه ای شکم پر از ترشی های متفاوت و خوشمزه ای است که با فلفل دلمه ای درست می شود و همانطور که از اسمش پیداست، داخل آنها را با مواد ترشی پر می کنند و همین کار باعث جذاب شدن این ترشی می شود. اگر دنبال ترشی های متفاوت و جذابی برای پذیرایی از مهمانان خود هستید، ما به شما درست کردن این ترشی با فلفل دلمه ای های رنگی را پیشنهاد می کنیم. در ادامه با طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و خانگی به روش رستورانی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر | |
---|---|
فلفل دلمه ای | 20 عدد |
گل کلم | 1 عدد |
هویج | 4 عدد |
فلفل سبز تند | 4 عدد |
سیر | 1 بوته |
مرزه و ترخون | 300 گرم |
جعفری | 200 گرم |
نمک و فلفل | به مقدرا لازم |
سرکه | یک و نیم لیتر |
آب جوشیده خنک شده | نیم لیتر |
مراحل طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای شکم پر
مرحله 1: تهیه مواد ترشی
برای درست کردن ترشی فلفل دلمه ای شکم پر، ابتدا تمام مواد ترشی را از قبل تهیه و آماده می کنیم. برای این ترشی می توانید فقط از فلفل دلمه ای سبز رنگ استفاده کنید ولی اگر می خواهید ترشی خوشرنگ تر و جذاب تری داشته باشید، می توانید از انواع فلفل های رنگی استفاده کنید و این به سلیقه شما بستگی دارد.
مرحله 2: شستن و خشک کردن مواد
برای شروع، اول از همه فلفل دلمه ای، هویج و فلفل سبزها را با آب سرد به خوبی شسته و روی پارچه تمیزی می چینیم تا آب آنها کاملا خشک شود. سیر را هم پوست گرفته و می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شود.
مرحله 3: خرد کردن و شستن گل کلم
سپس گل کلم را به شکل خیلی ریز و نگینی خرد کرده و در ظرفی می ریزیم. بعد هم آن را با آب سرد شسته و آبکشی می کنیم. برای خشک کردن گل کلم هم آن را روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا آب آن هم کامل خشک شود. توجه داشته باشید که اگر آب سبزیجات به خوبی خشک نشود باعث کپک زدن ترشی می شود.
مرحله 4: خرد کردن مواد ترشی
در ادامه، هویج ها را پوست گرفته و همراه با سیر، فلفل سبز و یک عدد فلفل دلمه ای رنگی به شکل ریز و نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سبزی ها را هم بعد از پاک کردن به شکل ریز خرد کرده و با آب سرد شسته و آبکشی می کنیم. سبزی را هم داخل سبد کنار می گذاریم تا خشک شود.
مرحله 5: خالی کردن داخل فلفل دلمه ای ها
حالا با دقت و حوصله فلفل دلمه ای ها را آماده می کنیم. اول با یک کارد تیز قسمتی از بالای فلفل ها را به صورت کلاه جدا می کنیم و بعد به کمک یک قاشق کوچک تخم های داخل فلفل ها را خالی و تمیز می کنیم. همه فلفل دلمه ای ها را به این ترتیب خالی کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 6: مخلوط کردن مواد ترشی
در یک ظرف بزرگ همه مواد خرد شده را ریخته و با هم مخلوط می کنیم. در یک ظرف دیگر نیم لیتر سرکه و به مقدار لازم نمک ریخته و هم می زنیم تا نمک به خوبی در سرکه حل شود. بعد مخلوط سرکه و نمک را هم به مواد خرد شده اضافه کرده و به خوبی ترشی را هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله 7: پر کردن فلفل دلمه ای ها از مواد
حالا با دقت و حوصله داخل فلفل دلمه ای ها را با مواد ترشی پر می کنیم و با دست یا قاشق مواد را داخل فلفل ها کمی فشار می دهیم تا فیکس شود. بعد هم کلاهک هر کدام را رویش می گذاریم. به این ترتیب همه فلفل ها را پر می کنیم.
مرحله 8: آماده کردن آب ترشی
در یک ظرف دیگر حدود یک لیتر آب جوشیده خنک شده و یک لیتر هم سرکه را با هم مخلوط کرده، بعد به مقدار کافی نمک بهش اضافه می کنیم. فقط مقدار نمک را زیاد نریزید، چون داخل ترشی هم نمک ریخته شده است.
مرحله 9: چیدن فلفل دلمه ای ها داخل ظرف
در انتها فلفل دلمه ای ها را مرتب درون یک ظرف مناسب ترشی می چینیم. به طوری که قسمت بالای فلفل ها رو به بالا باشد تا مواد داخل آن داخل ظرف نریزد. همه فلفل ها را داخل ظرف می چینیم. بعد مخلوط آب و سرکه آماده شده را به آرامی روی فلفل ها می ریزیم تا جایی که ظرف کاملا پر شده و روی فلفل ها را بگیرد.
مرحله 10: نگهداری و استفاده ترشی
در انتها درب ظرف را محکم بسته و ظرف ترشی را به مدت یک هفته در جای خنک و دور از خورشید می گذاریم تا ترشی برسد و آماده خوردن شود.
موقع استفاده هم می توانید ترشی را داخل یخچال نگهداری کنید تا ترشی ماندگاری بیشتری داشته باشد.