طرز تهیه ترشی کلم سفید و هویج خوشمزه به روش رستورانی
ترشی کلم سفید از ترشی های خوشمزه و پرطرفداری است که می توانید با کلم سفید و هویج آن را درست کنید. درست کردن این ترشی خیلی راحت و آسان است و هر موقع از سال که بخواهید می توانید آن را درست کنید و در کنار انواع غذاها آن را سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه ترشی کلم سفید و هویج خوشمزه به روش رستورانی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم سفید | |
---|---|
کلم سفید | 1 عدد |
هویج | 2 عدد |
سیر | 1 بوته |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عهدد |
فلفل سبز | 4 عدد |
شوید تازه | 300 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
آب جوشیده خنک شده | 1 لیتر |
سرکه سفید | 1 لیتر |
مراحل طرز تهیه ترشی کلم سفید
مرحله 1: شستن کلم
برای درست کردن ترشی کلم سفید، مواد لازم آن را تهیه و آماده می کنیم. برای شروع ابتدا یکی دو لایه از برگ های روی کلم را جدا کرده و دور می ریزیم، چون کثیف و آلوده است. سپس کلم را با آب سرد خوب شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.
مرحله 2 : خرد کردن کلم
بعد از خشک شدن کلم، با یک چاقوی تیز آن را از وسط نصف می کنیم. بعد به کمک رنده آلمانی کلم را به شکل خلالی خرد می کنیم. اگر رنده آلمانی در دسترس نداشتید می توانید به کمک پوست کن یا چاقوی تیز کلم را به شکل خلالی نازک خرد کنید.
در صورت تمایل می توانید کلم را ابتدا خرد کرده و بعد آن را شسته و پهن کنید تا خشک شود.
مرحله 3: خرد کردن هویج، سیر و فلفل دلمه ای
در ادامه هویج و فلفل دلمه ای ها را شسته و آنها را هم مانند کلم به شکل خلالی ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. سیر را هم پوست گرفته و به شکل ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم تا آماده باشد.
مرحله 4: خرد کردن و شستن شوید و فلفل سبز
سبزی شوید را هم پاک کرده و در اندازه متوسط خرد می کنیم. سپس آن را هم شسته و آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا خشک شود. فلفل سبزها را هم بعد از شستن نصف کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 5: آماده کردن آب ترشی
در این فاصله که سبزیجات شسته شده در حال خشک شدن هستند، در یک قابلمه آب جوشیده خنک شده و سرکه را با هم مخلوط کرده و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. بعد از حل شدن نمک داخل آب و سرکه حتما مقدار نمک را تست کنید که کم یا زیاد نباشد. مقدار سرکه را می توانید به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
مرحله 6: ریختن مواد ترشی داخل ظرف
حالا همه سبزیجات خرد شده ترشی را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس آن را داخل ظرف شیشه ای تمیز و خشک می ریزیم و ظرف را کامل پر می کنیم. بعد هم مخلوط آب و سرکه را روی ترشی می ریزیم تا جایی که روی مواد را کامل پر کند. برای این ترشی می توانید از یک ظرف بزرگ یا چند ظرف کوچک استفاده کنید.
مرحله 7: نگهداری و استفاده ترشی
در انتها درب ظرف ترشی را محکم بسته و ترشی را به مدت 10 روز در جای خنک یا یخچال می گذاریم تا برسد و آماده خوردن شود. در این مدت هم به هیچ وجه درب ظرف را باز نکنید تا هوا داخل آن نرود و زود خراب نشود.