طرز تهیه ترشی زیتون عسلی خوشمزه و شمالی با طعم بی نظیر
ترشی زیتون عسلی از ترشی های خوشمزه شمالی است که با زیتون درست می شود و از عسل به عنوان چاشنی در این ترشی استفاده می شود. به همین خاطر به آن ترشی زیتون عسلی می گویند. برای تهیه این ترشی از کنسرو آماده زیتون بدون هسته بازاری استفاده می شود. در صورتی که تمایل داشته باشید ترشی زیتون را به صورت ساده درست کنید بر روی این لینک کلیک کنید: « طرز تهیه ترشی زیتون ساده »
مواد لازم ترشی زیتون عسلی | |
---|---|
کنسرو زیتون بدون هسته | 2 کیلو |
هویج | 1 عدد |
سیر | 1 بوته |
لیمو ترش تازه | 2 عدد |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
گشنیز، ترخون و جعفری | 300 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سرکه | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه ترشی زیتون عسلی
مرحله 1: خیس کردن زیتون در آب
برای درست کردن ترشی زیتون عسلی، سعی کنید از کنسرو زیتون بدون هسته استفاده کنید. برای شروع اول از همه زیتون ها را به مدت نیم ساعت در یک ظرف با آب سرد می ریزیم تا بماند و شوری زیتون ها گرفته شود.
سعی کنید زیتون بیشتر از نیم ساعت داخل آب نماند، چون طعم آن از بین می رود. بعد هم زیتون ها را آبکشی کرده و کنار می گذاریم تا آب اضافی آن خشک شود.
مرحله 2: خرد کردن و شستن سبزیجات
سپس هویج و سیر را پوست می گیریم و هر دو را به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد آنها را شسته و در سبد آبکش می ریزیم تا خشک شوند. در ادامه سبزیجات را هم پس از پاک کردن به شکل ریز خرد کرده و با آب سرد شسته و کنار می گذاریم تا آنها هم خشک شوند.
مرحله 3: مخلوط کردن مواد ترشی
حال در یک ظرف نسبتا بزرگ زیتون ها و همه مواد خرد شده را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. بعد لیمو ترش ها را هم نصف کرده یا به صورت حلقه ای برش می زنیم و آن را هم به مواد ترشی اضافه می کنیم.
مرحله 4: آماده کردن آب ترشی
در یک ظرف دیگر سرکه را با نمک و فلفل، عسل و رب انار مخلوط می کنیم و آن قدر هم می زنیم که رب انار و عسل کاملا داخل سرکه حل شود. فقط مقدار نمک آن را چک کنید که کم یا زیاد نباشد.
مرحله 5: ریختن ترشی در ظرف
در انتها مواد ترشی را داخل ظرف های شیشه ای تمیز و خشک و دربدار می ریزیم و بعد هم از مخلوط سرکه و عسل روی مواد می ریزیم تا ظرف کاملا پر شود و سرکه کاملا روی مواد را بگیرد.
مرحله 6: نگهداری ترشی
در نهایت درب ظرف را محکم می بندیم و آن را ابتدا به مدت 3 الی 4 روز در جای خنک می گذاریم و بعد داخل یخچال نگهداری و استفاده می کنیم.