طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه و خانگی به روش ترکیه ای
ترشی فلفل کبابی از ترشی های خیلی خوشمزه و راحت که خیلی سریع هم آماده می شود. این ترشی ترکی همانطور که از اسمش پیداست، با کباب کردن فلفل درست می شود. در ادامه با طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه و خانگی به روش ترکیه ای با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم ترشی فلفل کبابی | |
---|---|
فلفل تند یا شیرین | 1 کی 1 قاشق چای خوریلوگرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
پودر گلپر | نصف قاشق چای خوری |
سرکه سفید | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه ترشی فلفل کبابی
مرحله 1: شستن و خشک کردن فلفل
برای درست کردن ترشی فلفل کبابی، ابتدا فلفل ها را در یک ظرف با آب سرد به خوبی شسته و در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن بریزد. سپس آنها را روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا یکی دو روز بماند و پوست فلفل ها کمی چروک شود.
مرحله 2: کباب کردن فلفل ها
بعد از دو روز که فلفل ها کمی پژمرده و چروک شدند، همه فلفل ها را به شکل مرتب به سیخ می کشیم. می توانید به جای سیخ از توری ماهی کبابی هم استفاده کنید و فلفل ها را روی آن بچینید.
سپس آنها را روی حرارت منقل می گذاریم تا با حرارت کم همه فلفل ها کباب شوند. فقط دقت کنید که فلفل ها زیاد نسوزند. وقتی همه فلفل ها کباب شدند، آنها را داخل یک آبکش یا صافی می ریزیم و خوب تکان می دهیم تا پوست فلفل هایی که سوخته و خشک شده جدا شود.
مرحله 3: جوشاندن سرکه
در ادامه حدود یک لیتر سرکه سفید را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی که سرکه جوشید، حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا سرکه به خوبی خنک شود. بعد از خنک شدن سرکه، یک قاشق چای خوری نمک و نصف قاشق چای خوری پودر گلپر بهش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 4: ریختن مواد ترشی داخل ظرف
حالا یک ظرف شیشه ای دربدار تمیز و خشک برمی داریم و همه فلفل ها را با دقت و حوصله به آرامی داخل شیشه روی هم می چینیم. وقتی شیشه پر شد، حالا سرکه خنک شده را به آرامی روی فلفل ها می ریزیم تا ظرف کامل پرشده و سرکه روی فلفل ها را بگیرد.
در این مرحله درب ظرف ترشی را محکم نمی بندیم و فقط روی آن می گذاریم. ظرف ترشی را به مدت 24 ساعت کنار می گذاریم تا سرکه به خورد فلفل ها برود. بعد از ین مدت مقدار سرکه داخل ترشی کم می شود. پس دوباره مقداری سرکه روی فلفل ها می ریزیم و این بار روی ظرف را ابتدا نایلون فریزر گذاشته و بعد درب ظرف را محکم می بندیم.
مرحله 5: نگهداری ترشی
ترشی آماده شده را به مدت یک هفته در جای خنک نگهداری می کنیم و در این مدت هم به هیچ وجه درب ظرف را باز نمی کنیم تا هوا داخل آن نرود و خراب نشود. بعد از یک هفته ترشی رسیده و آماده خوردن است.