طرز تهیه تارت شکلاتی تک نفره خوشمزه با تزیین حرفه ای
تارت شکلاتی از تارت های خوشمزه و بسیار محبوب در بین ایرانیان می باشد و ما برای این تارت از کیک به عنوان پایه تارت استفاده کردیم و در نهایت روی آن را با گاناش شکلاتی تزیین کردیم. در ادامه با طرز تهیه تارت شکلاتی تک نفره خوشمزه و مجلسی برای مهمانی با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم تارت شکلاتی تک نفره | |
---|---|
آرد | سه تا سه و نیم لیوان |
پودر شکر | 1 لیوان سرخالی |
کره | 150 گرم |
ماست | 1 لیوان |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق مرباخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای گاناش | |
---|---|
خامه صبحانه | 100 گرم - نصف پاکت صورتی |
شکلات تخته ای | 200 گرم |
مراحل دستور تهیه تارت شکلاتی تک نفره
مرحله اول
برای درست کردن تارت شکلاتی تک نفره ابتدا ماست و کره را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسد. برای شروع کره، ماست، زرده تخم، پودر شکر و وانیل را کمی با همزن دستی هم می زنیم تا مخلوط شوند.
مرحله دوم
بعد بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از هم زدن آرد را به تدریج و کم کم تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی درست شود و به دست نچسبد. توجه کنید میزان آرد بسته به شلی و سفتی ماست ممکن است کمتر یا بیشتر بخواهد.
مرحله سوم
حالا از خمیر درست شده چانه هایی به اندازه گردوی بزرگ (تقریبا 50 گرم) جدا کرده و درون قالب مافین قرار می دهیم. نیازی به چرب کردن قالب مافین نیست.
مرحله چهارم
پس از اینکه همه قالب ها را با خمیر پر کردیم با انگشت یا ته یک استکان به خمیر فشار می آوریم تا پهن شده و بالا بیاد. سپس با دست مرتبش می کنیم تا در تمام سطح قالب قرار بگیرد. در انتها با چنگال کف خمیر را سوراخ می کنیم تا زیاد پف نکند.
مرحله پنجم
حالا قالب ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا تارت ها بپزند و رنگ دورشون طلایی شود. پس از پخت تارت ها را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شوند.
مرحله ششم
در این مرحله گاناش شکلاتی را درست می کنیم. برای این کار در یک ماهیتابه کوچک خامه و شکلات تخته ای را روی حرارت کم می گذاریم تا باهم کمی گرم شوند. همین که گرم شود کافی است و نباید بجوشد.
مرحله هفتم
بعد از گرم شدن از روی حرارت برمی داریم و هم می زنیم تا خامه و شکلات درون هم حل شوند. سپس گاناش درست شده را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود.
مرحله هشتم
بعد از اینکه گاناش شکلاتی خوب سرد شد با همزن مقداری هم می زنیم تا فرم بگیرد. سپس گاناش را درون قیف با ماسوره شکوفه می ریزیم. البته در صورت تمایل می توانید گاناش را بدون فرم دادن درون تارت ها بریزید که در این حالت هم ساده و زیبا می شود.
مرحله نهم
خب حالا به دلخواه لبه تارت ها را در شکلات آب شده یا سس شکلات می زنیم و بعد در گردو یا بادام خرد شده می زنیم تا قشنگ تر دیده شود. سپس با قیف گاناش فرم گرفته را داخل تارت ها پایپ می کنیم یا اینکه با قاشق از مواد گاناش داخلش می ریزیم و بعد با میوه و پودر پسته تزیین کرده و بعد سرو می کنیم.