طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه با نشاسته ذرت و بدون ثعلب
بستنی مگنوم یکی از معروف ترین بستنی های خوشمزه و لذیذ است که همه عاشق آن هستند. با اینکه این بستنی در همه فروشگاه ها و سوپرمارکت ها موجود است، اما شما می توانید با این آموزش به راحتی در منزل یک بستنی مگنوم خانگی و خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه با نشاسته ذرت و بدون ثعلب با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بستنی مگنوم | |
---|---|
شیر | 1 لیوان |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
خامه صبحانه | 200 گرم |
شکلات | 300 گرم |
خلال بادام | 1 پیمانه |
مراحل طرز تهیه بستنی مگنوم خانگی
مرحله 1
برای درست کردن بستنی مگنوم، ابتدا در یک قابلمه کوچک یک لیوان شیر را به همراه یک قاشق نشاسته ذرت و نصف لیوان شکر با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا نشاسته در شیر باز شده و به غلظت دلخواه برسد.
مرحله 2
بعد از غلیظ شدن، آن را از روی حرارت برمی داریم و یک قاشق وانیل بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود. سپس صبر می کنیم تا مواد بستنی کمی از داغی بیفتد.
مرحله 3
وقتی مواد از حرارت افتاد و کمی سرد شد، ۲۰۰ گرم خامه را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله 4
سپس مواد بستنی را داخل قالب های مخصوص بستنی چوبی می ریزیم و آن ها را به مدت یک ساعت در فریزر می گذاریم. اگر قالب مخصوص بستنی ندارید، می توانید از لیوان پلاستیکی یا یک بار مصرف استفاده کنید.
مرحله 5
بعد از یک ساعت قالب ها را از فریزر برداشته و چوب بستنی ها را داخل قالب بستنی ها قرار می دهیم. اگر هم از لیوان استفاده می کنید باز هم از چوب بستنی استفاده کنید. حالا بستنی ها را به مدت ۷ الی ۸ ساعت در فریزر می گذاریم تا کاملا منجمد شوند.
مرحله 6
بعد از 8 ساعت که بستنی ها آماده شده بود، شکلات را خرد کرده و در یک ظرف روی بخار کتری یا سماور می گذاریم تا به روش بن ماری آب شود.
مرحله 7
بعد از ذوب و روان شدن شکلات، یک پیمانه خلال بادام به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. ظرف شکلات را از روی کتری برمی داریم و صبر می کنیم تا کمی از داغی بیفتد و خنک شود.
مرحله 8
شکلات که سرد شد، بستنی ها را از فریزر برداشته و به آرامی از قالب جدا می کنیم و در داخل شکلات می غلطانیم تا همه جای بستنی به شکلات و خلال بادام آغشته شود. همه بستنی ها را به این ترتیب آماده کرده و در ظرف می چینیم.