طرز تهیه بیسکو بستنی ساده و خوشمزه با طعم بی نظیر
بیسکو بستنی یا همان بیسکویت بستنی از بستنی های خوشمزه ای است که با بیسکویت پتی بور و بستنی درست می شود. با درست کردن این مدل از بستنی در فصل تابستان به راحتی می توانید یک بستنی ساده را با چند قلم مواد به یک دسر خوشمزه برای عصرانه و پذیرایی از مهمانان تبدیل کنید. در ادامه با طرز تهیه بیسکو بستنی ساده و خوشمزه با طعم بی نظیر با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بیسکو بستنی | |
---|---|
بستنی وانيلی کیلویی | 1 بسته |
موز | 1 عدد |
بیسکویت پتی بور | 2 بسته |
شکلات تخته ای | 50 گرم |
شیر | یک سوم لیوان |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
مغز گردو | 1 پیاله |
مراحل طرز تهیه بیسکو بستنی
مرحله 1
برای درست کردن بیسکو بستنی، ابتدا در یک ظرف کوچک شیر و ژلاتین را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و روی حرارت کتری می گذاریم تا به روش بن ماری ژلاتین در شیر حل شود. بعد از حل شدن آن را کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله 2
سپس بستنی وانيلی را برای چند دقیقه از فریزر خارج میکنیم تا در دمای محیط کمی شل شود. نیازی نیست که کامل شل و آبکی شود.
مرحله 3
در ادامه شکلات تختهای و مغز گردو را به صورت نگینی خرد میکنیم و کنار می گذاریم. یک عدد موز را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و آن را هم کنار می گذاریم. سعی کنید برش های موز یکسان باشد.
مرحله 4
حالا در یک ظرف بزرگ به ترتیب بستنی، ژلاتین خنک شده، شکلات، گردو و موز خرد شده را به ظرف می ریزیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. دقت داشته باشید که ژلاتین حتما خنک شده باشد. چون اگر گرم باشد، بستنی را آب می کند.
مرحله 5
حالا کف قالب مستطیل شکل را کمی با آب پاش خیس می کنیم و یک نایلون فریزر کف قالب پهن می کنیم. سپس یک رديف بيسکویيت پتی بور کف قالب کنار هم می چینیم. به طوری که تمام سطح را بیسکویت گرفته باشد.
مرحله 6
بعد همه مواد بستنی آماده شده را روی بیسکویت ها می ریزیم و با قاشق مواد را همه جای قالب پخش می کنیم و سطح آن را صاف می کنیم.
مرحله 7
در انتها يک رديف ديگر بيسکویيت روی مواد بستنی می چینیم. به طوری که روی تمام قسمت ها با بیسکویت پوشیده شود. از بیسکویت های سالم و بدون شکستگی استفاده کنید.
مرحله 8
حالا قالب بستنی را به مدت 8 ساعت داخل فریزر می گذاریم تا کاملا ببندد و بستنی سفت شود.
مرحله 9
بعد از 8 ساعت قالب را از فریزر برداشته و آن را به آرامی در سینی برمی گردانیم. بعد با یک چاقوی تیز آن را در اندازه های بیسکویت ها برش می زنیم و در ظرف می چینیم.
نکتات تهیه بیسکو بستنی
برای درست کردن این بیسکو بستنی سعی کنید ژلاتین را حذف نکنید، چون پودر ژلاتین باعث می شود بستنی دیرتر آب شود.
موقع چیدن بیسکویت ها در قالب هم سعی کنید آن ها را مرتب و بدون شکستگی بچینید تا در هنگام برش زدن مرتب باشد.