طرز تهیه ترشک آلبالو ترش و خوشمزه خانگی با رب انار
ترشک آلبالو از خوراکی های ترش و خوشمزه ای است که با آلبالو درست می شود. طعم ترش و ملس ترشک باعث شده همه آن را دوست داشته باشند، مخصوصا بچه ها. درست کردن ترشک بسیار ساده و آسان است و شما می توانید با این آموزش به راحتی در منزل یک ترشک آلبالوی سالم و خانگی را درست کنید. در ادامه با طرز تهیه ترشک آلبالو با رب انار با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشک آلبالو | |
---|---|
آلبالو | 1 کیلو |
آب | 2 لیوان |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو یا جوهر لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه ترشک آلبالو
مرحله 1
برای درست کردن ترشک آلبالو، ابتدا آلبالوی تازه را از بیرون تهیه می کنیم. سعی کنید از آلبالوی آبدار درشت و ترش و رسیده استفاده کنید تا ترشک خوشمزه ای داشته باشید.
مرحله 2
اول از همه آلبالوها را در ظرف ریخته و با آب سرد می شوییم تا تمیز شود. بعد آن را آبکشی کرده و صبر می کنیم کمی خشک شوند. بعد به کمک هسته گیر یا با دست هسته آلبالوها را در می آوریم.
مرحله 3
سپس آلبالوها را در قابلمه ریخته و حدود 2 لیوان آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و آلبالوها نرم شوند.
مرحله 4
در این مدت که آلبالو در حال جوشیدن است، با کمک کفگیر کف روی آن را به آرامی برمی داریم تا رنگ ترشک شفاف باشد.
مرحله 5
وقتی آلبالوها نرم شدند، نمک و شکر را بهش اضافه می کنیم. دوباره صبر می کنیم تا کم کم پخته و آب ترشک غلیظ شود. زمان پخت ترشک حدود یک و نیم الی دو ساعت است.
مرحله 6
وقتی آلبالوها کاملا نرم و پخته شد و آب آن کشیده شد، مقداری رب انار و آبلیمو یا جوهر لیمو بهش اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله 7
صبر می کنیم تا ترشک آلبالو در دمای محیط کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن آن را در ظرف ریخته و سرو می کنیم. بقیه ترشک آلبالو را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
نکات تهیه ترشک آلبالو
برای درست کردن ترشک آلبالو میزان نمک، شکر و رب انار بستگی به ذائقه شما و ترشی آلبالوهای شما دارد. می توانید مقدار آن را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
ترشک آلبالو بدون رب انار
با اینکه رب انار باعث خوشمزه تر شدن ترشک می شود، اما می توانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.