طرز تهیه ژله بستنی انبه خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر
ژله بستنی انبه از بستنی های خوشمزه و خوش بافتی است که می توانید علاوه بر انبه با دیگر میوه ها هم آن را درست کنید. بستنی ژله ای همانطور که از اسمش پیداست، با ژله درست می شود و همین باعث خوشمزه تر شدن بستنی می شود. در ادامه با طرز تهیه ژله بستنی انبه خوشمزه با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بستنی ژله ای انبه | |
---|---|
انبه پوره شده | 1 عدد |
ژله انبه | 4 بسته |
شکر | 2 قاشق سوپ خوری |
شیر خشک قنادی | 2 قاشق سوپ خوری |
خامه شیرن قنادی | 160 گرم |
آب | 1 پیمانه سرخالی |
مراحل طرز تهیه بستنی ژله ای انبه
مرحله 1
برای درست کردن بستنی ژله ای انبه، ابتدا در یک قابلمه شیر خشک و شکر را با همزن دستی مخلوط می کنیم و بعد پودر ژله انبه را بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله 2
سپس کم کم آب را به مواد اضافه کرده و هم زمان با قاشق هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و تا کاملا یکدست شود. سپس پوره ی انبه را هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله 3
قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شده و آب کاملا داغ شود. نیازی نیست که بجوشد فقط به حدی داغ شود که بخار ازش بلند شود.
مرحله 4
بعد حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا مواد کاملا خنک شود. سپس مواد را از صافی رد میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله 5
در این فاصله خامه شیرین شده قنادی را از فریزر خارج کرده و صبر می کنیم یخ آن کمی باز شود و خامه نرم و قابل هم زدن شود. بعد با دور تند همزن حدود هفت الی ده دقیقه آن را می زنیم تا خامه کاملا فرم بگیرد.
مرحله 6
سپس مایه ژله ای خنک شده را به خامه فرم گرفته اضافه کرده و دوباره با همزن می زنیم تا مواد کاملا یکدست شود. در صورت تماسل می تونید در این مرحله کمی رنگ خوراکی زرد به مواد اضافه کنید تا مایه بستنی خوش رنگ تر شود.
مرحله 7
حالا قالب های سیلیکونی مخصوص بستنی را داخل سینی گذاشته و چوب بستنی ها را هم داخل قالب می گذاریم. سپس مایه بستنی آماده شده را داخل قالب ها می ریزیم تا کاملا پر شوند. بعد از پر کردن قالب ها، چوب بستنی ها را ر داخل قالب کمی حرکت دهید تا مطمئن شوید زیر چوب بستنی هم با مواد پر شده باشد. در آخر به کمک یک قاشق مایه بستنی را به خوبی داخل قالب ها پخش و روی آنها را صاف می کنیم.
مرحله 8
در انتها قالب های بستنی را به مدت 8 ساعت یا یک شب تا صبح داخل فریزر می گذاریم تا کاملا ببندد.
مرحله 9
وقتی بستنی ها کاملا سفت شده بودند، آنها را از فریزر برداشته و از قالب جدا می کنیم. برای درآوردن بستنی ها از قالب، به آرامی کناره های قالب سیلیکونی را می کشیم تا قالب از بستنی جدا شود. بعد ژله بستنی انبه آماده شده را خارج می کنیم.