طرز تهیه یخمک هندوانه خوشمزه و خانگی به روش بازاری
یخمک هندوانه یا اسکمو هندوانه بسیار خوشمزه است و به راحتی می توانید در خانه آن را با میوه هندوانه درست کنید و به یاد یخمک های قدیمی و نوستالژی از خوردن آن لذت ببرید. اسکمو یا همان یخمک را می توانید با انواع میوه ها درست کنید. در ادامه با طرز تهیه یخمک هندوانه خوشمزه و خانگی به روش بازاری با وبسایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه یخمک هندوانه | |
---|---|
هندوانه شیرین | 1 کیلو |
برگ نعنا | 4 عدد |
آبلیمو | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه یخمک هندوانه
مرحله 1
برای درست کردن یخمک هندوانه، ابتدا هندوانه قرمز و شیرین را پوست گرفته و آن را به قطعات کوچک خرد می کنیم.
مرحله 2
سپس به کمک کارد یا چنگال همه تخم های آن را درمی آوریم. سعی کنید حتما همه تخم ها را جدا کنید. چون موقع میکس کردن داخل میکسر خرد می شوند و طعم یخمک را خراب می کنند.
مرحله 3
بعد هندوانه های خرد شده را به همراه برگ نعنا و آبلیمو داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و خوب میکس می کنیم تا هندوانه ها کاملا پوره و یکدست شوند.
مرحله 4
اگر هندوانه شما شیرین بود که نیازی به شکر نیست. اما اگر هندوانه تان شیرین نبود، می توانید موقع میکس کردن دو قاشق غذاخوری شکر یا عسل هم بهش اضافه کنید تا خوش طعم شود.
مرحله 5
حالا پوره هندوانه را در داخل قالب های مخصوص بستنی یا لیوان یکبار مصرف یا هر قالب دلخواه دیگر می ریزیم. اگر از قالب مخصوص بستنی استفاده کنید که خودشان چوب مخصوص دارند، آن را داخل قالب قرار می دهیم.
مرحله 6
اما اگر از لیوان یکبار مصرف یا قالب دیگر استفاده می کنید، می توانید داخل هر لیوان چوب بستنی یا یک قاشق کوچک قرار دهید تا موقع سر راحت باشد.
مرحله 7
در انتها قالب ها را داخل فریزر می گذاریم تا 4 ساعتی در فریزر بماند و کامل یخ بزند. بعد از یخ بستن کامل، آنها را از فریزر برداشته و به آرامی از قالب در می آوریم و سرو می کنیم.