طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی سه رنگ خوشمزه و مجلسی
پاناکوتا شکلاتی از دسرهای خوشمزه و معروف ایتالیایی می باشد و شما می توانید آن را در انواع طعم های دیگر مثل وانیلی، زعفرانی، کاکائویی و ... هم درست کنید. مواد اصلی این دسر ایتالیایی شیر، شکلات، پودر کاکائو، خامه صبحانه و ژلاتین می باشد و در رده دسرهای مجلسی قرار می گیرد. در ادامه با طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی سه رنگ خوشمزه و مجلسی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم پاناکوتا شکلاتی | |
---|---|
شیر | 3 پیمانه |
شکر | سه چهارم پیمانه |
شکلات | 90 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | سه چهارم پیمانه |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
نسکافه | کمی |
مراحل طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی
مرحله 1
برای درست کردن پاناکوتا شکلاتی خوشمزه ابتدا ژلاتین را با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری حل شده و شفاف شود. بعد آن را کنار می گذاریم.
مرحله 2
در یک قابلمه بقیه شیر، شکر، پودر کاکائو، نسکافه و شکلات رنده شده را ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کامل حل شود. برای شکلات با توجه به ذائفه خود می توانید از شکلات تلخ یا شیرین استفاده کنید.
مرحله 3
بعد از اینکه موادمون به خوبی حل شد وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم و بعد صبر می کنیم تا کمی خنک شود.
مرحله 4
بعد از اینکه کمی خنک شد خامه صبحانه را ابتدا با مقداری از مایه جدا و مخلوط می کنیم و بعد به بقیه مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله 5
در نهایت مواد آماده شده را داخل قالب می ریزیم و بعد به مدت حداقل 5 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا دسر خوب ببندد.
مرحله 6
در صورتی که بخواهید مثل من دسر پاناکوتا شکلاتی سه رنگ درست کنید برای این کار در آخرین مرحله مواد را 3 قسمت می کنیم به قسمت اول کاکائو و به قسمت دوم شکلات و قسمت سوم را همان طور ساده نگه می داریم.
مرحله 7
در این مرحله با توجه به سلیقه خود یکی از قسمت ها را داخل قالب ریخته و آن را داخل یخچال می گذاریم تا ببندد. سپس از یخچال بیرون آورده و قسمت دوم مواد را اضافه کرده و دوباره در یخچال می گذاریم.
مرحله 8
در نهایت قسمت سوم را هم اضافه کرده و این بار به مدت 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب دسر ببندد.