طرز تهیه دسر عربی مخملی و بسیار خوشمزه با کرم کارامل
دسر عربی مخملی از دسرهای خوشمزه و مجلسی معروف کشورهای عربی می باشد و هم اکنون در بسیاری از کشور ها از جمله ایران، این دسر خوشمزه را درست می کنند. دسر عربی از ترکیب بیسکویت پتی بور با شیر، کرم کارامل، خامه و پودر ژلاتین درست می شود و می توان آن را بهصورت قالبی یا لیوانی درست کرد. البته در برخی دستورها آن را هم بدون ژلاتین هم درست می کنند. در ادامه با طرز تهیه دسر عربی خوشمزه و مجلسی کافی شاپی با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر عربی مخملی | |
---|---|
کرم کارامل | 1 بسته |
شیر | 2 لیوان |
بیسکویت پتی بور شکلاتی | 1 بسته - 12 عدد |
خامه صبحانه | 1 پاکت - 200 گرم |
پودر نسکافه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق مرباخوری |
مراحل طرز تهیه دسر عربی
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و به روش بن ماری روی بخاری کتری آب می گذاریم تا شفاف شود.
مرحله دوم
سپس در یک تابه پودر کرم کارامل را با شیر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا ذراتش حل شود. توجه کنید کرم کارامل شل است و نگران نباشید که چرا با حرارت به غلظت نمی رسد.
مرحله سوم
در ادامه ژلاتین شفاف شده را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس حرارت را خاموش می کنیم و مواد را با همان حالت داغی به همراه بیسکویت پتی بور خرد شده داخل مخلوط کن می ریزیم و چند دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس پودر نسکافه، پودر کاکائو، خامه و بسته سس کاراملی که داخل جعبه بود را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد کالا باهم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
حالا مواد آماده شده را قالب از قبل چرب شده می ریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا دسر آماده شود. وقتی که دسر کامل خودشو گرفت اطرافش را با چاقو از قالب جدا می کنیم و داخل سینی سرو برمی گردانیم.
مرحله ششم
برای مخملی شدن دسر دو عدد بیسکویت پتی بور را آسیاب می کنیم و روی دسر الک می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر خوشمزه عربی لذت ببرید.