طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه و مجلسی با خامه و شیر
دسر طالبی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار تابستانی می باشد و از آن دسته دسرهایی می باشد که می شود با مواد متفاوتی درستش کرد. اگر به فکر درست کردن یک دسر عالی برای پذیرایی از مهمان های خود و یا مراسم خاصی هستید دسر طالبی با شیر و خامه را از دست ندهید. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر طالبی با شیر با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر طالبی | |
---|---|
طالبی متوسط | نصف عدد |
شیر | 1 لیوان |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
1. برای درست کردن دسر طالبی پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری آب قرار می دهیم تا ذراتش حل شود. بعد از اینکه به طور کامل حل شد و شفاف شد از روی بخار کتری برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
2. حالا طالبی را از وسط نصف می کنیم و نصف آن را پوست می گیریم و پس از خرد کردن به همراه شیر و شکر داخل مخلوط کن می ریزیم تا خوب میکس و مخلوط شود. بهتر است میزان شکر را تست کنید طالبی من شیرین بود و من شکر کمتری ریختم.
3. سپس ژلاتین از دما افتاده را به مخلوط طالبی اضافه می کنیم و هم می زنیم. در مرحله آخر خامه را با چنگال هم می زنیم تا کمی نرم شود و بعد به مواد دسر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
4. در این مرحله قالبی را که برای این دسر در نظر گرفتیم کمی با روغن مایع چرب می کنیم و دسر را اخل قالب می ریزیم و به مدت 8 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا آماده سرو شود. امیدواریم از خوردن این دسر طالبی خوشمزه و خانگی لذت ببرید.