طرز تهیه خاگینه قالبی بزرگ و زعفرانی خوشمزه با فر
خاگینه یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذی است که می توانید آن را به راحتی و به صورت قالبی بزرگ و یا ساده درست کنید و برای پذیرایی از مهمانان خود یا به عنوان عصرانه و میان وعده مقوی آن را سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه خاگینه قالبی بزرگ و زعفرانی خوشمزه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه قالبی | |
---|---|
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 4 قاشق غذاخوری |
ماست پرچرب | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای تهیه شیره خاگینه | |
---|---|
شکر | حدود 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
زعفران غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
پودر پسته و گل محمدی برای تزیین | به میزان دلخواه |
مراحل دستور تهیه خاگینه قالبی
مرحله اول
برای درست کردن این خاگینه، ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها و وانیل را می ریزیم و حدود ۳ الی ۴ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا تخم مرغ کشدار شود.
مرحله دوم
سپس ماست و روغن را به تخم مرغ اضافه کرده و دوباره با دور کند همزن می زنیم تا مواد کامل با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
در یک ظرف دیگر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد آن را الک می کنیم و آن را هم به مواد بالا اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا قالب مورد نظر را با مقداری روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. بعد مواد خاگینه را درون قالب می ریزیم و آن را درون فر که از یک ربع قبل روشن کرده ایم، می گذاریم تا با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته شود.
مرحله پنجم
بعد از 25 دقیقه با خلال دندون چک می کنیم و اگر خاگینه پخته شده بود و چیزی به خلال دندان نچسبید، آن را از فر درمی آوریم.
مرحله ششم
در ادامه برای درست کردن شیره خاگینه، درون یک قابلمه کوچک آب، شکر و زعفران را با هم مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا شکر به خوبی در آب حل شده و به جوش بیاید.
مرحله هفتم
وقتی شیره ما به جوش آمد، گلاب را بهش اضافه می کنیم و بعد از دو دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شیره کمی از داغی بیفتد.
مرحله هشتم
در انتها شیره ولرم را روی خاگینه نسبتا خنک می ریزیم و آن را یک شب تا صبح یا 12 ساعت در یخچال می گذاریم تا شیره کاملا جذب خاگینه شود.
مرحله نهم
بعد از آماده شدن خاگینه، قالب را در ظرف سرو برمی گردانیم و روی آن را به دلخواه با پودر پسته یا گل محمدی خشک تزیین می کنیم.