طرز تهیه ویفر شکلاتی ساده و خوشمزه با روکش شکلات
ویفر شکلاتی یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و خوش طعم بازاری است و می توان آن را با مواد و روش های متفاوتی درست کرد. رایج ترین روش پخت ویفر شکلاتی که ما در ادامه آن را به شما یاد می دهیم استفاده از نان میکادو و مواد میانی مخصوص این ویفر است. همچنین روی ویفرها را با شکلات تخته ای آب شده کاور می کنیم تا زیباتر و خوشمزه تر شوند. در ادامه با طرز تهیه ویفر شکلاتی خانگی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم ویفر شکلاتی | |
---|---|
آرد قنادی | یک و نیم پیمانه |
پودر قند | 1 پیمانه سر خالی |
روغن مایع | 1 پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق سوپ خوری |
نان میکادو | 5 تا 6 ورق |
شکلات تخته ای تلخ یا شیری | به مقدار لازم |
مراحل دستور تهیه ویفر شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن ویفر شکلاتی خوشمزه ابتدا آرد را در یک تابه می ریزیم و روی حرارت خیلی ملایم به مدت 20 دقیقه تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. توجه کنید آرد نباید تغییر رنگ بدهد. اگر شعله گازتون زیاد است می توانید از شعله پخش کن استفاده کنید تا آردتون نسوزد.
مرحله دوم
بعد از اینکه آرد را تفت دادیم آن را الک می کنیم و دوباره داخل تابه برمی گردانیم. سپس پودر قند و پودر کاکائو را به ترتیب الک کرده و به آرد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مجدداً تابه را روی حرارت قرار می دهیم و شعله را تا آخر کم می کنیم و روغن مایع را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون به غلظت مناسب برسد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه موادمون کمی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا از داغی بیفتد. توجه کنید اگر خواستید اسانس دیگری اضافه کنید می توانید بعد از اضافه کردن روغن این کار را بکنید. هم اکنون مایه میانی ویفر ما آماده است.
مرحله پنجم
بعد از اینکه مواد میانی کمی خنک شد روی نان میکادو یک لایه نازک از موادمون می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم. دقت کنید اگر مواد خیلی سرد باشد لایه ها بهم نمی چسبند و اگر خیلی داغ باشد نان میکادو ذوب می شود.
مرحله ششم
سپس لایه بعد نان میکادو را میزاریم و روی آن جسم سنگین قرار می دهیم و حدود 2 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا لایه ها بهم بچسبند. اگر تابستان بود و هوا خیلی گرم بود باید در یخچال استراحت بدهید.
مرحله هفتم
پس از اینکه لایه ها کامل به هم چسبیدند ویفر را در شکل و اندازه های دلخواه برش می زنیم و کنار می گذاریم. برای تزیین ویفرها از شکلات تخته ای استفاده می کنیم.
مرحله هشتم
برای این کار شکلات تخته ای را به صورت ریز خرد می کنیم و در یک کاسه فلزی به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری آب قرار می دهیم تا به روش بن ماری ذوب شود. روغن مایه را برای روان شدن شکلات ها استفاده می کنیم.
مرحله نهم
سپس ویفرها را داخل شکلات آب شده قرار می دهیم و زیر رو می کنیم تا همه جای ویفرها به شکلات آغشته شوند و بعد روی توری قرار می دهیم تا شکلات اضافی شان گرفته شود و پس از خشک شدن کامل آن ها را سرو می کنیم. امیدواریم طرز تهیه ویفر شکلاتی مورد پسندتون قرار گرفته باشد.
نکات تهیه ویفر شکلاتی
نگهداری ویفر شکلاتی
شما می توانید این ویفر های شکلاتی خوشمزه و خانگی را به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید. در فریزر هم تا دو سه ماه میشه نگهداری کرد.