طرز تهیه سوپ دال عدس بسیار خوشمزه و مجلسی با مرغ
سوپ دال عدس با مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی ایرانی است و به دلیل اینکه این سوپ با مرغ پخته می شود بسیار مقوی است. شاید بخواهید بدانید دال عدس چیست؟ دال عدس همان عدس پوست کنده است که به دو نیم تقسیم شده است. در ادامه با هارنیکا و با مطلب آموزشی طرز تهیه سوپ دال عدس با مرغ همراه باشید.
مواد لازم سوپ دال عدس | |
---|---|
سینه مرغ | 1 عدد |
آب مرغ | 6 لیوان |
هویج | 2 عدد |
دال عدس | 1 پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر ریز خرد شده | 3 حبه |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزا لازم |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
پاپریکا و زیره اختیاری | به میزان دلخواه |
مراحل دستور پخت سوپ دال عدس با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را در یک قابلمه با مقداری آب، پیاز، نمک و ادویه جات دلخواه روی حرارت می گذاریم تا بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت ، آن را با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم و آب آن را از صافی عبور می دهیم و کنار می گذاریم تا برای سوپ استفاده کنیم.
مرحله دوم
هویج را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز و سیر را هم به صورت ریز خرد می کنیم. حالا در یک قابلمه مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن کمی داغ شد پیاز نگینی خرد شده را اضافه و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود.
مرحله سوم
در این مرحله رب گوجه فرنگی، پاپریکا، زیره، زردچوبه، نمک و فلفل را در قابلمه می ریزیم و دو سه دقیقه ای تفت می دهیم تا رب رنگ باز کند. سپس آب مرغ را به همراه عدس و هویج به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا سوپ به جوش آید.
مرحله چهارم
پس از اینکه سوپ به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ با حرارت ملایم به خوبی بپزند. تقریبا پس از 20 دقیقه عدس و هویج پخته و نرم می شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه همه مواد سوپ به خوبی پخت مرغ پخته و ریش ریش شده را داخل سوپ می ریزیم و 5 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا گوشت مرغ داخل سوپ کمی بپزد. سپس سوپ آماده شده را داخل ظرف سرو می ریزیم و با گشنیز و یا جعفری تازه تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم طرز تهیه سوپ دال عدس با مرغ را پسندیده باشید.